Znam, ali fora je u tome što to još ne radi ni svima u FFu (npr. meni )stavio sam to ovde zato sto radi u ff a ne i u operi
Znam, ali fora je u tome što to još ne radi ni svima u FFu (npr. meni )stavio sam to ovde zato sto radi u ff a ne i u operi
Mora da su nešto grdno zeznuli čim 4 dana kasnije izdaju novu verziju.
What’s New in Firefox 3.6.7Mora da su nešto grdno zeznuli čim 4 dana kasnije izdaju novu verziju.
Ko hoce da optimizuje Sqlite db fajlove koje Firefox koristi, moze da proba SpedyFox. Evo i kako radi:Probaj da "vakumiras" bazu. Evo o cemu se radi. FF drzi dosta podataka (history, bookmarks i slicno) u Sqlite bazama. Pomocu malog skripta mozes da prepakujes fajlove tako da budu manji a time ubrzavas i operacije nad istim.
.
.
.
Da citiram sam sebe sa nekog drugog foruma:što se funkcionalnosti tiče nedostaje podrška za ekstenzije koje koristim.
Evo nekih minusa FFa v4 (s moje tačke gledišta):
- ne mogu da stavim "New tab" dugme u toolbar
- ne sviđa mi se previše izgled "Add-ons" prozora (ok, to i nije minus, ali mislim da je u v3 taj prozor bio pregledniji)
- ne rade neke ekstenzije (većina ipak radi pomoću Add-On Compatibility Reportera)
Dakle, ništa bitno, a ostalo je sve ok, tako da FF4 od mene dobija vrlo pozitivnu ocenu!