Lukija
PCAXE Eminent Guru
- Učlanjen(a)
- 13.04.2009.
- Poruka
- 2.564
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Ajde samo napred!!...Ja sam krenuo da ih koristim za buduci program (pandan A64Info)...
Eh A64Info...Jeste, to je OpenLibSys. Ja sam krenuo da ih koristim za buduci program (pandan A64Info) ali nikako da nadjem malo vremena da se posvetim. Za sada sam samo testirao cpuid instrukciju. Radi super cak i pod Win7 64bit.
Eh ... hvala Falilo je tu svasta. Najvise muke je bilo sa revizijama CPU-a za koje nije bilo dokumentacije uopste, tako da je tu bio haos. Isto je vazilo i za clock generator, samo sam nasao kako se programira NF4.Eh A64Info...
Mislim da je to najbolji program za OC IKADA!
Nije bas vezano za topic ali ovo mi se ne svidjaJeste, to je OpenLibSys. Ja sam krenuo da ih koristim za buduci program (pandan A64Info) ali nikako da nadjem malo vremena da se posvetim. Za sada sam samo testirao cpuid instrukciju. Radi super cak i pod Win7 64bit.
WinRing0 omogucava elegenatno da izvrsite neke instrukcije (RDMRS,WRMSR). Ako zelite da pisete svoj drajver onda morate da izdvojite odredjenu sumu novca kako biste ih potpisali (signed) sto je bitno pod 64bitnim Win 7 i Vistom.NEWS
* [2010/02/28] WinRing0 Closed
Sto bi rekla Mina Kostic: "Jos jedan u nizu, jos jedan u nizu, jos jedan u niiiizuuuuu..."Yet another hardware monitor, mnogo podseca na HWMonitor
Hvala probacemokombinacija Everest + RivaTuner može
Open Hardware Monitor 0.2.1 bèta
Latest News
2010-10-02: Release Version 0.2.1 Beta
2010-10-02: Release Version 0.2.0 Beta
[*]Fixed a missing assembly problem on .NET Framework 4.0.
[*]Reduced the number of referenced assemblies.
[*]New desktop gadget (enable with "View / Show gadget").
[*]Added bus and core clock sensors for AMD K8 and K10 CPUs.
[*]Added support for the Alphacool Heatmaster fan controller.
[*]Added support for the ITE IT8721F super I/O chip.
[*]Added a fan control sensor for ATI GPUs.
[*]Added an ISA bus mutex for accessing the super I/O chips.
[*]Added a mainboard specific configuration for the ASRock 880GMH/USB3, ASUS P6X58D-E, ASUS Rampage Extreme, ASUS Rampage II GENE, ECS A890GXM-A, Gigabyte GA-MA770T-UD3 and Gigabyte P55M-UD4.
[*]Improved the stability of reading and writing the settings file.
[*]Added an option to minimize when the close button is clicked.
[*]Reimplemented the GUI menus using the native Windows menus.
[*]Improved a few optical details of the GUI.
[*]Added support for the Microsoft .NET Framework 4.0.
[*]Refactored the hardware monitoring code into a library.
[*]Fixed a few problems where the Open Hardware monitor would crash.
[*]Added SMART data and details of AMD CPUs to the report.
Desni klik na bilo koji sensor u programu -> Show in GadgetKako mu funkcioniše ovaj gadget?
Kod mene samo piše "Add a sensor".