Nekad su to prečice za radnje koje proizvođać pretpostavlja da su česte: copy, paste, mute, glasnije, tiše, digitron (da možeš da izračunaš koliko para si danas izgubio zato što juče nisi kupio grafičku kartu)pojma ja nemam o tim multimedijalnim funkcijama .ako kupim tastaturu "moracu" da naucim ...
...Ja razumem da imaš komponente na prodaju, ali... Čemu to u temi koja nema veze s tim?ili ddr4 ram..... koji moze biti vas, po specijlnoj ceni ukoliko pozovete acht nul nul![]()

pre nego sto si dodao ostatak, pa moja poruka izgubila poentu(da možeš da izračunaš koliko para si danas izgubio zato što juče nisi kupio grafičku kartu)...

juce sam iz radoznalosti skinuo softver za tastaturu .i sad vidim ima to makro nesto da se podesava ... nemoj da se cimas .ako kupim tastaturu ... mozda ce mi trebati malo pomociNekad su to prečice za radnje koje proizvođać pretpostavlja da su česte: copy, paste, mute, glasnije, tiše, digitron (da možeš da izračunaš koliko para si danas izgubio zato što juče nisi kupio grafičku kartu)...
Tu su i makroi, tasteri koji su predviđeni da sam koristiš posvećene tastere koji menjaju jednu ili više operacija u nizu.
Dajem primer, ali ne znam da li bi to moglo na toj tastaturi da se podesi da radi:
Recimo da se nalaziš u nekom folderu i hoćeš jednim tasterom sve da obrišeš. Pravi se sledeći makro:
- ctrl+a, kao select all
- delete, za brisanje svega izabranog
- space, d ili y, za potvrdu brisanja

ne mogu da odolim mehanickim klikovima (zvuku) .da li znas da li ima neka dobra mehanicka , da dodam para ... sa rgb ili rbgNije obavezno iskoristiti sve mogućnosti te tastature.
Čak ni na svojoj tastaturici nisam to programirao.![]()
izvinjavam se forumcima sto dizem temu/dosadan sam

www.computerland.rs

Izgleda da nema bele kod nas.Za te novce pogledaj ovako nesto.
Drugar je ima godinu dana on prezadovoljan jos mu je klinac maltrerira po ceo dan i radi dobro.
Ja je probao malo meni deluje dobra uzimajuci u obzir cenu.