To više veze nema sa originalnim ruskim Vostokom. Čist kinez, ide NH35 sa aliexp koji ide u njihove mikrobrendove od 50e. Samo je Vostok skuplji na konto imena, ali isto pakovanje.![]()
Video ga juče u prolazu, dopao mi se, nisam ulazio da pitam koliko je ...

Po kvalitetu izrade i završnoj obradi najbolji je kineski San Martin i IXDAO.Zar nije jedno vreme sklapan u Litvaniji?
Doduse sa uvezenim delovima iz Kine...
U toj cenovnoj klasi 200-350e Orient je i dalje "best buy" opcija...
Šališ se?Po kvalitetu izrade i završnoj obradi najbolji je kineski San Martin i IXDAO.
( modeli sa orig.dizajnom).
Bolji od švajcaraca od 1000e, imao i upoređivao, rekao mi i poznat serviser..
www.weisswatches.com

Ako nije sa solarnom ćelijom ne bih ga ni uzeo u razmatranje...To je bas odlicna investicija.
Po toj ceni prakticno da se trci do radnje
Nikad nisam studirao taj model (jer mi po dimenzijama deluje preveliki za mene) u smislu dal vredi toliko novca, ali u poredjenju sa cenama na drugim mestima mislim da je ovo zaista top cenaTo je bas odlicna investicija.
Po toj ceni prakticno da se trci do radnje
Tsuyosa me malo "razocarao" tezinom i nekako sam steko utisak da mu narukvica nije na nivou za to koliko kosta. Kao da zvecka, kao da nema tu kompaktnost. Sat nema tu tezinu koju sam ocekivao. Jednostavno sam odustao kad sam ga stavio na ruku. U tom trenutku sam sasvim slucajno spazio ovaj Roamer i reko sam to je to, kupujem.Tsuyosa jeste automatik ali ipak mi je ovaj vizuelno mnogo upečatljiviji, naravno stvar ukusa i prilike za nošenje.