monteboy
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.019
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 965
Motherboard:
Asus M4A79T Deluxe
RAM:
2048 G.Skill 12800HZ
VGA & cooler:
NV 7900 GTO
Case:
no case
PSU:
Silverstone Olympia 1000W
Internet:
DSL-16000
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate
Kao i prosle godine najpoznatija nemacka OC zajednica Awardfabrik organizovala je juce overclocking takmicenje na drzavnom nivou stim sto su i ovaj put i stranci bili srdacno dobrodosli . Tako recimo i ove godine smo imali priliku ponovo da vidimo stare znance i poznata imena svetske overclocking scene kao sto su NeoForce , M. Bayer , Massman i drugi.
Atmosfera je bila fenomenalna i druzenje na najvisem nivou a organizacija tipicno nemacka sve u minut po dogovorenom toku celog eventa.
Na raspolaganju smo imali 2400 litara tecnog azota za ukupno 100 overclockera koji su se takmicili... Verujem da je celukupna vrednost svih sistema koji su maltretirani na razne nacine vazduhom / vodom i tecnim azotom prelazila sumu od 150.000€
Takmicenje je i ovaj put bilo podeljeno u vise kategorija :
- najbolji overclocker Awardfabrika
- Aquamark3 vazduh / voda / extreme
- casemoding
Ovaj put moja malenkost je ucestvovala na eventu kao predstavnik PCAxe Oc tima ... jedinog predstavnika Srbije i generalno sa Balkana. U kategorijama najbolji overclocker i Aquamark3 extreme...
Postignuti su dobri rezultati i kao jedini overclocker imao sam cast dva puta da se penjem na podijum za nagradu
U kategoriji "najbolji overclocker awardfabrika" osvojilo se prvo mesto
U kategoriji "AM3 extreme" osvojilo se drugo mjesto sa skorom od nesto manje od 428.000 pojena
Naravno i ovaj put nismo sa nagradama i peharima bili uskraceni sto mozete vidjeti na sledecim slikama :
Srecom pa nisu kontrolisali IP adresu pa sam imao priliku da ucestvujem i da nas kako dolikuje predstavljam
U toku sledecih sati bice i zvanicnih slika sa eventa koje cu okaciti ovdje ....
Atmosfera je bila fenomenalna i druzenje na najvisem nivou a organizacija tipicno nemacka sve u minut po dogovorenom toku celog eventa.
Na raspolaganju smo imali 2400 litara tecnog azota za ukupno 100 overclockera koji su se takmicili... Verujem da je celukupna vrednost svih sistema koji su maltretirani na razne nacine vazduhom / vodom i tecnim azotom prelazila sumu od 150.000€
Takmicenje je i ovaj put bilo podeljeno u vise kategorija :
- najbolji overclocker Awardfabrika
- Aquamark3 vazduh / voda / extreme
- casemoding
Ovaj put moja malenkost je ucestvovala na eventu kao predstavnik PCAxe Oc tima ... jedinog predstavnika Srbije i generalno sa Balkana. U kategorijama najbolji overclocker i Aquamark3 extreme...
Postignuti su dobri rezultati i kao jedini overclocker imao sam cast dva puta da se penjem na podijum za nagradu
U kategoriji "najbolji overclocker awardfabrika" osvojilo se prvo mesto
U kategoriji "AM3 extreme" osvojilo se drugo mjesto sa skorom od nesto manje od 428.000 pojena
Naravno i ovaj put nismo sa nagradama i peharima bili uskraceni sto mozete vidjeti na sledecim slikama :
Srecom pa nisu kontrolisali IP adresu pa sam imao priliku da ucestvujem i da nas kako dolikuje predstavljam
U toku sledecih sati bice i zvanicnih slika sa eventa koje cu okaciti ovdje ....
Poslednja izmena: