Tada ne vidim više oglas, ali razgovor iz poruke (konverzacija) ostaje.Kada imate KP konverzaciju i prodavac obriše oglas, da li i dalje možete videti sadržaj obrisanog oglasa (fotografije i opis) ili ne možete da otvorite i piše u naslovu ... - obrisan?
Oglas ne možeš videti, ali se vidi konverzacija i možeš oceniti, ali samo pod uslovom da se i prodavac upustio u konverzaciju, tj. ako je koverzacija dvosmerna.Kada imate KP konverzaciju i prodavac obriše oglas, da li i dalje možete videti sadržaj obrisanog oglasa (fotografije i opis) ili ne možete da otvorite i piše u naslovu ... - obrisan?

Našao jeftin Mac laptop pa volim da kupim da imam sa strane, čisto kao backup varijntu i kaže prodavac da je cena fiksna, da može da pošalje kao i da se preuzme lično, pošalje još par fotki, ja mu pošaljem adresu za slanje i pitam ga da mi pošalje račun i tu ništa ne odgovori. Posle par sati oglas obrisan. Pozovem ga, ne javlja se. To je bila subota ili nedelja, možda je obrisao oglas jer je već spakovao pa da mu se ne javljaju drugi kupci (mada u tom slučaju treba da parkira?). Prođe dan/dva, pitam ga "Da li ste poslali?" ništa ne odgovara a vidi poruku. Ima 43 pozitivne (i kao kupac i kao prodavac) i ni jednu negativnu, iz Šida je i ima nalog od 2011. godine, tako da bih rekao da je sve OK, ništa sumnjivo). Posle par sati pošaljem poruku "U redu je i ako ste se iz bilo kog razloga predomislili, samo mi napišite da znam da tražim drugi laptop na oglasima.", vidi poruku, ništa ne odgovara. Nikada nisam dao negativnu, ne volim da kvarim sliku o prodavcu/kupcu ali ima baš bezveze situacija gde ostaviš adresu i broj telefona i očekuješ da će poslati paket a prodavac prekine komunikaciju.Kada imate KP konverzaciju i prodavac obriše oglas, da li i dalje možete videti sadržaj obrisanog oglasa (fotografije i opis) ili ne možete da otvorite i piše u naslovu ... - obrisan?
Desavalo se da prodavac sa kojim sam se dogovorio da mi posalje proda stvar drugoj osobi, i to tada nije bilo moguce oceniti negativno, zato sto sajt kp-a kaze da nije doslo do kupoprodajeNašao jeftin Mac laptop pa volim da kupim da imam sa strane, čisto kao backup varijntu i kaže prodavac da je cena fiksna, da može da pošalje kao i da se preuzme lično, pošalje još par fotki, ja mu pošaljem adresu za slanje i pitam ga da mi pošalje račun i tu ništa ne odgovori. Posle par sati oglas obrisan. Pozovem ga, ne javlja se. To je bila subota ili nedelja, možda je obrisao oglas jer je već spakovao pa da mu se ne javljaju drugi kupci (mada u tom slučaju treba da parkira?). Prođe dan/dva, pitam ga "Da li ste poslali?" ništa ne odgovara a vidi poruku. Ima 43 pozitivne (i kao kupac i kao prodavac) i ni jednu negativnu, iz Šida je i ima nalog od 2011. godine, tako da bih rekao da je sve OK, ništa sumnjivo). Posle par sati pošaljem poruku "U redu je i ako ste se iz bilo kog razloga predomislili, samo mi napišite da znam da tražim drugi laptop na oglasima.", vidi poruku, ništa ne odgovara. Nikada nisam dao negativnu, ne volim da kvarim sliku o prodavcu/kupcu ali ima baš bezveze situacija gde ostaviš adresu i broj telefona i očekuješ da će poslati paket a prodavac prekine komunikaciju.

Veoma ruzna sizuacija. Deluje mi da si mu dao utisak da je to povoljno i da moze da ga utopi za veci novac pa je iz tog razloga povukao prodaju.Našao jeftin Mac laptop pa volim da kupim da imam sa strane, čisto kao backup varijntu i kaže prodavac da je cena fiksna, da može da pošalje kao i da se preuzme lično, pošalje još par fotki, ja mu pošaljem adresu za slanje i pitam ga da mi pošalje račun i tu ništa ne odgovori. Posle par sati oglas obrisan. Pozovem ga, ne javlja se. To je bila subota ili nedelja, možda je obrisao oglas jer je već spakovao pa da mu se ne javljaju drugi kupci (mada u tom slučaju treba da parkira?). Prođe dan/dva, pitam ga "Da li ste poslali?" ništa ne odgovara a vidi poruku. Ima 43 pozitivne (i kao kupac i kao prodavac) i ni jednu negativnu, iz Šida je i ima nalog od 2011. godine, tako da bih rekao da je sve OK, ništa sumnjivo). Posle par sati pošaljem poruku "U redu je i ako ste se iz bilo kog razloga predomislili, samo mi napišite da znam da tražim drugi laptop na oglasima.", vidi poruku, ništa ne odgovara. Nikada nisam dao negativnu, ne volim da kvarim sliku o prodavcu/kupcu ali ima baš bezveze situacija gde ostaviš adresu i broj telefona i očekuješ da će poslati paket a prodavac prekine komunikaciju.

To je ceo ugovor?!Evo ugovora,ja MTS ovde ne vidim.

Da, to je mogućnost koja postoji, na koju sam mislio.14.3. BeotelNet zadržava pravo da izvrši izmenu i dopunu ovih Opštih uslova s tim da će o tome mesec dana unapred, obavestiti Korisnika na zvaničnom portalu BeotelNeta na stranici www.beotel.net/vesti. Korisnik ima pravo da, do stupanja na snagu izmene ili dopune Opštih uslova, po obaveštenju raskine Korisnički ugovor bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, ako se najavljenim jednostranim izmenama bitno menjaju uslovi pod kojima je Korisnički ugovor zaključen, na način koji nije na korist Korisnika, a naročito u pogledu specifikacije usluga (sadržaj paketa) i uslova za korišćenje usluga u vezi sa ponuđenim promotivnim pogodnostima. Ukoliko Korisnik u navedenom roku ne raskine Korisnički ugovor, smatraće se da je prihvatio navedene promene.
BeotelNet
www.beotel.net