Veselin
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 15.07.2018.
- Poruka
- 1.941
- Rezultat reagovanja
- 2.910
Moja konfiguracija
Izvini u brzini izostavih Alt...Pitanje: kada se gleda HDR film, gornja i donja traka da li treba da budu crne kao da ne postoje (kao kada je monitor isključen) ili se ipak vide? Kod mene se vide, probao Andor (20-ak GB po epizodi 4K remux) i probao The Lego Batman Movie 40-ak GB 4K remux. Probao sam različita podešavanja i sve su neke nijanse između sive i crne.
Ukratko:Oslepeće.400 nits / Brightness 80 profil bi trebalo da ti resi problem sa tim bledim trakama![]()
GitHub - dylanraga/win11hdr-srgb-to-gamma2.2-icm: Transform Windows 11's virtual SDR-in-HDR curve from piecewise sRGB to Gamma 2.2
Transform Windows 11's virtual SDR-in-HDR curve from piecewise sRGB to Gamma 2.2 - dylanraga/win11hdr-srgb-to-gamma2.2-icmgithub.com

Možda bih stavio da se menja i wallpaper, za svaki slučaj.Odmah sam sakrio Taskbar i stavio posle minut da se gasi displej. Da li je dobra ideja za OLED? Kada opet sednem za komp samo malo pomerim mišonju da se uključi displej i to je sve.
Pogledajte prilog 61099

(Ma)Koliko sam razumeo samo premium uredjaji lepo rade sa HDRom, sve ostalo je mucenje koje nije vredno truda
Zavisi i od izvora, ne samo do uređaja...Nije zbog struje, zbog BURN IN to radi...Mislim da više struje troši dok zameša crnu, nego da je na slici flota balona iznad Kapadokije.![]()
(Ma) Shvatam, tj, pretpostavio sam da je tako nešto u pitanju, samo pokušavam da mu dam još neki razlog da promeni boju.Nije zbog struje, zbog BURN IN to radi...

OLED me podseca na vreme dok sam vozio cabrio sa platnenim krovom. Svaki dan zivis u nekom strahu i nekim halucinacijamaOdmah sam sakrio Taskbar i stavio posle minut da se gasi displej. Da li je dobra ideja za OLED? Kada opet sednem za komp samo malo pomerim mišonju da se uključi displej i to je sve.
Pogledajte prilog 61099

).
Bonus: Ako želiš najviše kvaliteta, možeš dodati LAV Filters za dekodiranje (besplatni, open-source). Oni se lako integrišu sa PotPlayer-om i rade bolje od ugrađenih kodeka.