Najverovatnije sutra sve. Iz gigarona su mi rekli u ponedeljak da ce danas da salju, a jutros su me zvali iz Atoma da potvrdim narudzbinu i rekli mi da mogu sutra da ochekujem robuKad se očekuje da stigne pošiljka?
sta lupas, 'de moze kingston da crkne ...Evo, kanda dva stapa Kingston KVR1333 CL9 crkla u masini koja se ni ne koristi 24/7 a ukupno imam mozda mesec dana masina. Bili su 4k din po komadu a 2GB u stapu
Ili je crkla ploca, to cemo jos da utvrdimo jer mi sumnjivo da su oba stapa odapela..
najverovatnije zato sto mem. kontr. na ph2 imaju zvanicnu podrsku do 1333mhz, ali je neki limit taj koji si naveo. ima primeraka koji idu i do 1780mhz. neka me neko ispravi ako sam pogresioHm, ja bas nemam socijalu od memorije, ali radi na 1900MHz na ovoj Intel ploci na 1.65V samo tako... Jes da je 9-9-9-20, 1T ali radi extra!!!
p.s. Na AMD plocama nije htela da predje preko 1650MHz ni za lek!
Nema veze, na greškama se uči!najverovatnije zato sto mem. kontr. na ph2 imaju zvanicnu podrsku do 1333mhz, ali je neki limit taj koji si naveo. ima primeraka koji idu i do 1780mhz. neka me neko ispravi ako sam pogresio
pozdrav