CoPe995
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 21.12.2022.
- Poruka
- 8
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Dobar dan,
Potrebna mi je pomoc ako se neko razume u cemu je problem.
Opis problema: Svaki put kada iskljucim kabel od napajanja iz PC (radi ciscenja,menjanje paste itd itd)
PC nece da pokrene sistem, ventilatori svi rade ali ne baca sliku na monitor (Kao da nece da pokrene boot sekvencu), mis i tastatura ne sijaju. Kad se redovno uagasi PC sve radi normalno, samo to prvo paljenje je problem nakon sto izvadim kabel od napajanja.
I svaki put nakon toga moram da vadim bateriju sa maticne, vadim ram memoriju i tek nakon 15 puta paljenja i gasenja uspe da podigne sistem.
Specifikacije PC:
GIGABYTE B550 aourus elite
AMD Ryzen 5 5600x
GIGABYTE AMD RX 6600 8GB
KINGSTON FURY DDR4 32GB 3600mhz
KINGSTON M2 500GB
KINGSTON SSD 480GB
KINGSTON M2 1TB
Napajanje : Vorte ARGB RX-700AC-VR 700W
Potrebna mi je pomoc ako se neko razume u cemu je problem.
Opis problema: Svaki put kada iskljucim kabel od napajanja iz PC (radi ciscenja,menjanje paste itd itd)
PC nece da pokrene sistem, ventilatori svi rade ali ne baca sliku na monitor (Kao da nece da pokrene boot sekvencu), mis i tastatura ne sijaju. Kad se redovno uagasi PC sve radi normalno, samo to prvo paljenje je problem nakon sto izvadim kabel od napajanja.
I svaki put nakon toga moram da vadim bateriju sa maticne, vadim ram memoriju i tek nakon 15 puta paljenja i gasenja uspe da podigne sistem.
Specifikacije PC:
GIGABYTE B550 aourus elite
AMD Ryzen 5 5600x
GIGABYTE AMD RX 6600 8GB
KINGSTON FURY DDR4 32GB 3600mhz
KINGSTON M2 500GB
KINGSTON SSD 480GB
KINGSTON M2 1TB
Napajanje : Vorte ARGB RX-700AC-VR 700W