• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Studenti su u pravu!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
496
Rezultat reagovanja
521
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
I ne treba.
Ta "opozicija" 12 godina "rusi" Vucica a on sve jaci.

Studentima treba da se pridruzi narod,nastavnici,profesori,advokati...
Dobro kažeš, komplet "opozicija" može u mardelj zajedno sa AV i svim sektašima...
Kukuruz i kamen plaču za takvima...
Bar nešto pošteno da rade do kraja života...

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
901
Rezultat reagovanja
924
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 7800X3D & Artic Cooling Liquid Freezer III 360
Motherboard:
Asus Rog Strix B650E-F Gaming WiFi
RAM:
Kingston Fury 16GB Beast EXPO DDR5 6000MHz CL30 KF560C30BBE-16 x2
VGA & cooler:
AsRock Radeon RX 7900 GRE 16GB GDDR6 Challenger OC
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
Asus TUF Gaming GT302 ARGB
PSU:
Fractal Desing Ion+ 760W Platinum
Mice & keyboard:
Redragon Kumara K552 RGB & Rapoo VT9Pro
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Ako cemo tako onda svi koji su po strankama od Djilasa, Seselja, Tome Nikolica i ostalih pa do Vucica sve ih treba strpati u zatvor jer ni jedna trenutna stranka nije zasluzila da vodi ovu drzavu.

Evo ovako: Slobodan MIlosevic (Socijalisticka partija Srbije ) je bio na vlasti 6 godina i 193 dana, posle njegovog rusenja na vlast dolazi Milan Milutinovic (Socijalisticka partija Srbije) bio na vlasti 5 godina, Boris Tadic (Demokratska stranka) koji je na vlasti bio 7 godina i 269 dana, posle njega dolazi Toma Nikolic (Srpska napredna stranka) koji je na vlasti bio 5 godina i koji je svoju vlast predao aktuelnom predsedniku Aleksandru Vucicu (Srpska napredna stranka) koji je na vlasti 7 godina i 220 dana.

Tako ako pogledate za sve vreme vladavine predhodnih predsednika ne mozete reci e bilo na je bolje nego dok nije doso Vucic. Sve su to ista g*vna i samo se smenjuju sa stolice i ovamo se pred kamerama pljuju i vredjaju i vataju za guse a iza kamera jedan drugome pruzaju ruke grle se i ljube i kuju plan.

Zato vas pitam i da smenu sada Vucica ko to moze sada da vodi drzavu? Djilas? Misa Ronin? Toma Mona (lik koji kaze da su vam za ceo dan dosta 2 jaja da budete siti i koja kostaju samo 22 dinara.)? Jel vama jasno da mi u drzavi imam 50 aktuelnih stranaka, zar mislite da i jedna od tih stranaka zasluzuje da vodi ovu drzavu?

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.188
Rezultat reagovanja
1.411
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-4790K w/ Prolimatech Megahalems (2x Arctic P12)
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
2x 8GB DDR3 1600 MHz Crucial
VGA & cooler:
Nvidia GeForce MSI GAMING X GTX 1070 8GB DDR5
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Samsung 860 EVO 500GB SSD & Western Digital Red 3TB
Sound:
Logitech X-230, Realtek integrated
Case:
Cooler Master HAF 912 Plus
PSU:
Corsair TX650 650W
Optical drives:
LG BH10LS30 BD-RE & LG DH16ABSH DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech Value & A4Tech X-748K
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10
Ti i dalje ne kapiras.
Ovde treba da se promeni sistem (vrednosti).
Ne moze (a moglo je do skoro) da se desi nesto lose, eto pala nadstresnica, ubila ljude, jbg desilo se, niko nije kriv.
I onda dolaze studentski protesti pa bogami ima neko i da bude kriv. Ali, ima izostavljenih.
Studentski protesti se nastavljaju... videcemo sta ce doneti na kraju.

I ako se sistem promeni, onda kao u normalnim zemljama nije previse bitno ko je na vlasti.

Uruk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
595
Rezultat reagovanja
347
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
i7 8700/frio 14
Motherboard:
Z370 pro4
RAM:
2x8gb Vengeance
VGA & cooler:
RX 6600 Challenger D
Display:
Px329
HDD:
1.5 TB nvme Kingston
Case:
Carbide 400c
PSU:
supernova G3 550
Teško će ići sa tim sistemom vrednosti, ali realno ovakvu zgadiju na vlasti Srbija nikad nije imala.
E sad da li je to kulminacija tih naopakih vrednosti ili nešto drugo, ali ako se ovo još pogorša teško nam se piše.

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
901
Rezultat reagovanja
924
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Ti i dalje ne kapiras.
Ovde treba da se promeni sistem (vrednosti).
Ne moze (a moglo je do skoro) da se desi nesto lose, eto pala nadstresnica, ubila ljude, jbg desilo se, niko nije kriv.
I onda dolaze studentski protesti pa bogami ima neko i da bude kriv. Ali, ima izostavljenih.
Studentski protesti se nastavljaju... videcemo sta ce doneti na kraju.

I ako se sistem promeni, onda kao u normalnim zemljama nije previse bitno ko je na vlasti.
Ocigledno je da ti ne kapiras neke vrednosti.

Prvo koliko je studenata na budzetu drzave, jedu, piju, spavaju po domovima za dzabe i onda takvi nezahvalni magaraci izadju na ulicu da protestuju. Svim takvim studentima bih ja odmah ukinuo sve beneficije a retroaktivno bi im naplatio sve ono sto su do sada iskoristili pozivajuci se na index.

Ko im je omogucio da dzabe studiraju, pa ova drzava i vlast a sta oni rade seru u tanjir iz kojeg jedu. Nejde to bas tako.

Kao sto sam vec napisao, oni su krenuli da traze odgovornost za nastresnicu koja je ubila 15 ljudi, ali sada odjedared oni bi da ruse vlast i menjaju nesto.

Nece doneti nista nego samo neko uzima masnu lovu i dobija paznju svo ovo vreme.

Jer juce ili kada dekan iz Subotice kuvao gulas za studente u Novom Sadu i njih 35 je doslo da ga podrze misleci da ce dzabe da jedu ali pojeli k**ac jer im je isti dekan naplati porciju 1000 dinara sto znaci ako su svi platili da jedu dekan je bio dobar 35 hiljada dinara, kada se odbije cena mesa sigurno mu je ostalo cistih 200 evra.

Tako da jedna dobra zamisao je upropascena sa politickim motivom, da su ostali samo pri tome da se pokaze ko je odgovoran i ko je odobrio izvodjenje radova na rekonstrukciji ali nije uradjen novi projekat jer je nastresnica dodatno otezana, a onda ispitati radnike koji su radili hidroizolaciju krova zasto su uklonjeni ankeri ili ti sidra koja su drzala nastresnicu na mestu, jer dok oni nisu uklonjeni nije ni nastresnica pala a kada je izvrsena rekonstrukcija a kada je pala. Jer da ankeri nisu bili postavljeni nastresnica bi pala posle dan dva pod tom tezinom a ne posle koliko meseci od zvrsetka radova.

Sto je najgore pola tih studenata i ne zna zasto ide i koji su pravi motivi cele ove sarade.

AroX

PCAXE Member
Učlanjen(a)
19.05.2020.
Poruka
632
Rezultat reagovanja
514
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 7500f OC @ 5.3 Ghz 1.2v / ID COOLING 225XT/2x arctic P12
Motherboard:
Asrock B650M-HDV/M.2
RAM:
2x8gb Kingston Fury Beast DDR5 6000 Cl40/OC 6200 CL30
VGA & cooler:
Manli rtx 3060ti
Display:
Benq zowie xl2540k
HDD:
A2000 1TB
Sound:
Logitech g pro x
Case:
Raijintek arcadia iii
PSU:
Be quiet system power 9 600w
Mice & keyboard:
Logitech G Pro X & HyperX Alloy Origins Red switches
Internet:
Jotel 150/50
OS & Browser:
Google Chrome

Prvo koliko je studenata na budzetu drzave, jedu, piju, spavaju po domovima za dzabe i onda takvi nezahvalni magaraci izadju na ulicu da protestuju. Svim takvim studentima bih ja odmah ukinuo sve beneficije a retroaktivno bi im naplatio sve ono sto su do sada iskoristili pozivajuci se na index.

Ko im je omogucio da dzabe studiraju, pa ova drzava i vlast a sta oni rade seru u tanjir iz kojeg jedu. Nejde to bas tako.

Kao sto sam vec napisao, oni su krenuli da traze odgovornost za nastresnicu koja je ubila 15 ljudi, ali sada odjedared oni bi da ruse vlast i menjaju nesto.

Nece doneti nista nego samo neko uzima masnu lovu i dobija paznju svo ovo vreme.

Jer juce ili kada dekan iz Subotice kuvao gulas za studente u Novom Sadu i njih 35 je doslo da ga podrze misleci da ce dzabe da jedu ali pojeli k**ac jer im je isti dekan naplati porciju 1000 dinara sto znaci ako su svi platili da jedu dekan je bio dobar 35 hiljada dinara, kada se odbije cena mesa sigurno mu je ostalo cistih 200 evra.

Tako da jedna dobra zamisao je upropascena sa politickim motivom, da su ostali samo pri tome da se pokaze ko je odgovoran i ko je odobrio izvodjenje radova na rekonstrukciji ali nije uradjen novi projekat jer je nastresnica dodatno otezana, a onda ispitati radnike koji su radili hidroizolaciju krova zasto su uklonjeni ankeri ili ti sidra koja su drzala nastresnicu na mestu, jer dok oni nisu uklonjeni nije ni nastresnica pala a kada je izvrsena rekonstrukcija a kada je pala. Jer da ankeri nisu bili postavljeni nastresnica bi pala posle dan dva pod tom tezinom a ne posle koliko meseci od zvrsetka radova.

Sto je najgore pola tih studenata i ne zna zasto ide i koji su pravi motivi cele ove sarade.
Nije im omogucila vlast da studiraju besplatno, narod srbije im to omogucava. Vlast nista ne "daje, poklanja".

Mare1389

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
29.10.2017.
Poruka
1.490
Rezultat reagovanja
615
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600
Motherboard:
MSI A320M-A PRO MAX
RAM:
Patriot Viper Steel 3200MHz 16GB (2 X 8GB)
VGA & cooler:
Radeon RX 6800 GAMING X TRIO 16G
Display:
LG UltraGear 27GR75Q-B 27" 2K 165Hz
HDD:
Patriot Burst 120GB & 1TB HDD
PSU:
750W Seasonic B12-BC-750
Mice & keyboard:
Zowie EC1 & Logitech G413 Carbon

Jel uz indeks beneficija i da propadas kroz pod na fakultetu sendvicaru?

Sinisavr

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
22.08.2013.
Poruka
1.115
Rezultat reagovanja
1.534
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
GTA V, Fortnite Zver
CPU & cooler:
Intel I5 11400F + Noctua NH-U12S Cromax Black + 5x Noctua Industrial
Motherboard:
Asus TUF Gaming B560-PLUS Wi-Fi
RAM:
2x8GB Kingston DDR4 3600Mhz
VGA & cooler:
RX 580
Display:
Asus VX239H
HDD:
Samsung 870EVO, WD 1TB Blue x 2
Sound:
CREATIVE Sound Blaster Z
Case:
NZXT H440
PSU:
Corsair RM750X
Mice & keyboard:
Logitech MX 518 + Logitech G213 Prodigy
Internet:
Supernova 200-15
OS & Browser:
Windows 10 Pro
Other:
Motorola Edge 40 Neo, Sennheiser HD439, Bose Companion 3
@Fantom Procita covek tvoje postove, pomnozi sa gomilom takvih koji tako razmisljaju i odmah mu bude jasno zasto je u Srbiji ovako kako jeste.

Prolece93

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.06.2022.
Poruka
135
Rezultat reagovanja
57
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
➜Intel® Core™ i7-7700K DeepCool AK400 DIGITAL✔️
Motherboard:
➜GIGABYTE Z270P-D3 rev1.0 ✔️
RAM:
➜Kingston FURY™ Beast DDR4 2x8gb 3200mhz RGB✔️
VGA & cooler:
➜GeForce GTX 1080ti MSI GAMING X11G✔️
Display:
➜AOC 32 1440p ➜ PHILIPS 24 1080p✔️
HDD:
➜ SAMSUNG 980 PRO M2 250GB ➜ KINGSTON A400 500GB✔️
Sound:
➜MS ICARUS C505✔️
Case:
➜MS Industrial Prism
PSU:
➜ MSI A650GL 600w GOLD FULL MODULAR ✔️
Mice & keyboard:
➜ WHITE SHARK GLADIUS ➜ RAMPAGE R9➜ WHEEL➜ LOGITECH G25➜ NACON PS4 BLACK✔️
Internet:
➜ YETTEL 4G 120/50✔️
OS & Browser:
➜Win10 pro 64bit, Google Chrome✔️
Other:
➜Samsung Galaxy A53

Najbolje da ovde stanes sve vise otkrivas cije gore si list, svaka drzava ima mafiju samo u Srbiji mafija ima drzavu!

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
901
Rezultat reagovanja
924
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
901
Rezultat reagovanja
924
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
@Fantom Procita covek tvoje postove, pomnozi sa gomilom takvih koji tako razmisljaju i odmah mu bude jasno zasto je u Srbiji ovako kako jeste.
Niste bre ni svesni koliko ljudi ima koji kao ja misle ali se neizjasnjavaju jer ih trenutna situacija poklopa. Jer ima pun k**ac botova koji cim nesto kazes protiv studenata odmah si na necijoj listi, jedes dzabe parizer i sendvice i slicno i onda bolje im je da cute jer nece da se nastavljaju sa botovima i kao doticni iznad tebe propali spermatozoid koji nije ni vojsku odsluzio a ovamo glumi nekog mangupa preko tastature. Klasican dule pacov, muljator i prevarant, mangup na recima a na delu sisa.

Poslednja izmena:

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
901
Rezultat reagovanja
924
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Najbolje da ovde stanes sve vise otkrivas cije gore si list, svaka drzava ima mafiju samo u Srbiji mafija ima drzavu!
A na cijoj sam ja to listi? Zar mislis da mene stranka i slicne stvari zanimaju. Ali imam pravo da kazem da nisu u pravu i tacka ali to maloumni mozgovi ovde ne mogu da svate da neko drugacije misli od vas.

Vi ste ko u crtanom filmu, vasa parola je kud svi turci tu i klempavi muja. Vladate se tom politikom da slucajno isteraju svoje sto su zapoceli na silu da kazete eto mi smo bili uz njih ali u slucaju da se studenti razidju ostace te ko pokisli na kisi a onda ce ovi sto sada cute da vas poklope sa svih strana.

I samo mi nije jasno za cega to studenti traze pomoc i svaki dan pisu na nekim portalima sta im treba.

Poslednja izmena:

VirusX

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.04.2019.
Poruka
986
Rezultat reagovanja
644
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 1600X & CM ML120 Lite
Motherboard:
Asus ROG Strix B350-F
RAM:
2x8GB Corsair Vengeance 2666MHz
VGA & cooler:
Radeon RX 570 4GB XFX
Display:
Samsung 24"
HDD:
Samsung EVO 860 500GB
Case:
AW + 3x AF P12 PWM
PSU:
Corsair 650 80+ Bronze
Mice & keyboard:
Redragon
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 10 & Brave
A na cijoj sam ja to listi? Zar mislis da mene stranka i slicne stvari zanimaju. Ali imam pravo da kazem da nisu u pravu i tacka ali to maloumni mozgovi ovde ne mogu da svate da neko drugacije misli od vas.

Vi ste ko u crtanom filmu, vasa parola je kud svi turci tu i klempavi muja. Vladate se tom politikom da slucajno isteraju svoje sto su zapoceli na silu da kazete eto mi smo bili uz njih ali u slucaju da se studenti razidju ostace te ko pokisli na kisi a onda ce ovi sto sada cute da vas poklope sa svih strana.

I samo mi nije jasno za cega to studenti traze pomoc i svaki dan pisu na nekim portalima sta im treba.
Mene samo zanima ko je u pravu? Sve i da oni nisu u pravu, ko jeste?
Nisam ja organizovao i vodio rekonstrukcije stanice u Novom Sadu. Nisi ni ti.. Zanima me samo, pitam te

Dokle će se više ćutati, koliko ljudi treba da pogine jer eto, nisu oni, neko je drugi. Dokle će se okretati glava, dokle ćemo govoriti da ljudi koji misle nisu u pravu?
Pitam te opet, ko je u pravu onda? Nemaš treću stranu ovde, ne postoji. Imaš njih na ulici i ove na TV-u. KO JE U PRAVU !?

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
901
Rezultat reagovanja
924
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Mene samo zanima ko je u pravu? Sve i da oni nisu u pravu, ko jeste?
Nisam ja organizovao i vodio rekonstrukcije stanice u Novom Sadu. Nisi ni ti.. Zanima me samo, pitam te

Dokle će se više ćutati, koliko ljudi treba da pogine jer eto, nisu oni, neko je drugi. Dokle će se okretati glava, dokle ćemo govoriti da ljudi koji misle nisu u pravu?
Pitam te opet, ko je u pravu onda? Nemaš treću stranu ovde, ne postoji. Imaš njih na ulici i ove na TV-u. KO JE U PRAVU !?
Problem je taj sto ni ovi napolju a ni ovi na tv-u a ni trenutna vladajuca partija nije u pravu. E sada ces se pitas pa neko mora da bude u pravu, ne mora i to se vidi iz prilozenog.

Cuo si izreku sa rogatima se ne mozes bosti jer ces biti izboden... u ovom slucaju drzava je ta koja je rogata i ko se sa njome kaci bice izboden. Cuo si i ovo: vrana vrani oci ne vadi... pa jednostavno svi znaju ko je kriv ali ako samo jednom okrenu ledja i puste ga ko ****o niz wc solju, trenutna aktuelna vlast krenuce da se urusava iznutra i krenuce jedan drugome da smestaju i uvek ce im se vrti u glavi ako su tog i tog pustili niz vodu da zastite sebe ko garantuje da opet nece nekoga da zrtvuju. Ali cak i da osude Vesica i da sns idalje bude jak onda gube podrsku od naroda... pa kakogod da okrenes sami sebi bi dosli glave. Ovako sve poricu pa ce se drze zajedno dokle mogu.

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.188
Rezultat reagovanja
1.411
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Corsair TX650 650W
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10
Ovaj Fantom je zreo za nepovratni ban.
Prosto je njegov nivo toliko nizak, tolika kolicina jadnosti, a sto je najgore, nema 15 godina nego je matora drtina.

Cuj Vucic iz svog dzepa placa domove studentima, pa zato oni nemaju prava jelte da se pobune oko necega :D
Tom recenicom si sve rekao, nista vise sto pises nije bitno, provaljen si sendvicaru.

VirusX

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.04.2019.
Poruka
986
Rezultat reagovanja
644
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 1600X & CM ML120 Lite
Motherboard:
Asus ROG Strix B350-F
RAM:
2x8GB Corsair Vengeance 2666MHz
VGA & cooler:
Radeon RX 570 4GB XFX
Display:
Samsung 24"
HDD:
Samsung EVO 860 500GB
Case:
AW + 3x AF P12 PWM
PSU:
Corsair 650 80+ Bronze
Mice & keyboard:
Redragon
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 10 & Brave
Donekle, da. Međutim odgovornost za prvi novembar postoji. Traženje odgovornosti je nešto što je sasvim normalno.
Nisi glup, razumeš. Jako je loše reći da studenti seru u tanjir iz kog jedu. Sve i da im je država obezbedila školovanje, a nije, njihovo je pravo da ustanu i da se pobune.

EDIT
> Sve i da im je država obezbedila školovanje, a nije ...

Ovo je nešto o čemu bi se moglo razogvarati. U principu se na sednicama za balans i rebalans budžeta donose odluke i o ovim stvarima. Država svake godine planira količinu novca za budžetiranje studija. Formalno, studenti koji upadnu na budžet finansirani su iz državne kase i o tome brigu vodi ministarstvo finansija i obrazovanja. (hint, svako ko prima platu na račun puni državnu kasu, neko više neko, manje). Neformalno, mi smo ti koji obrazuju studente. Međutim, ja se nešto plašim da se obrazovanje finansira kreditima i pozajmicama. ***en nam je javni dug

Reći da oni nisu u pravu je jedno i ti, takođe kao slobodan građanin ove zemlje, imaš puno pravo da to kažeš. Samo te molim, i sve ostale koji vide ovo, nemojte da ih vređate.
To je cela suština. Ja imam pravo da kažem da su studenti u pravu, ti imaš pravo da mi kažeš da nisu. Svako ima pravo da kaže šta god misli, dokle god to ne ugrožava osnovne slobode, integritet i prava DRUGIH. Konstruktivno i bez vređanja. Ovako kreću promene. Danas smo to ti i ja, sutra još pet ljudi, prekosutra još pedeset.

Jedno je činjenica, protesti se dešavaju, Univerziteti su u blokadama. Na nama je hoćemo li reći DOSTA ili ćemo im okrenuti leđa.

Poslednja izmena:

vladarko

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.01.2018.
Poruka
14.656
Rezultat reagovanja
10.204
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Ago Ao 192 Kurier
CPU & cooler:
Intel i9-10900 & Be quiet! Pure Rock 2 Black
Motherboard:
Asus Z490 Tuf Gaming Plus
RAM:
Cusu DH330 2 x 16 GB DDR4 3600 MHz
VGA & cooler:
Palit RTX 3060 Ti 8 GB
Display:
27" AOC 27G2SPU/BK
HDD:
Adata Legend 710 250GB nvme + Western Digital Blue1 TB sata III
Sound:
Microlab MT280B, Sony WH-XB700
Case:
SilentiumPC Ventum VT2 TG + 2 x Bionix P120 PWM PST + 2 x Bionix P140 PWM PST
PSU:
XPG Core Reactor 650
Mice & keyboard:
Redragon Impact M908 & Cooler Master SK650 & Redragon Diti K585
Internet:
mts 400/200
OS & Browser:
Windows 10
Na svakom koraku se vidi; onaj koji nije u pravu i ko ne može da se bori argumentima započinje tuču i svađu.

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.188
Rezultat reagovanja
1.411
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Corsair TX650 650W
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10
Svi smo mi naivni balavci, a on je jelte iskusnjara, pa ce on nama nesto da objasni :)

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
901
Rezultat reagovanja
924
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Ovaj Fantom je zreo za nepovratni ban.
Prosto je njegov nivo toliko nizak, tolika kolicina jadnosti, a sto je najgore, nema 15 godina nego je matora drtina.

Cuj Vucic iz svog dzepa placa domove studentima, pa zato oni nemaju prava jelte da se pobune oko necega :D
Tom recenicom si sve rekao, nista vise sto pises nije bitno, provaljen si sendvicaru.
Mozes kuci da zoves koga hoces sendvicaru mene nece preprodavcu jedan raspali. Sto ne radis negde u nekoj firmi pa zaradjujes pare ko sav normalan svet nego nasao nesto kesa pa poceo da ides linijom manjeg odpora. A zato matora drtina se uopste ne ljutim jer ko mi kaze za tebe sam momcina ipo.

I moj nivo nije nizak nego si ti ograniceno sposoban da razumes da se ne slazu svi sa njihovim metodama i da to sto rade nije u sladu sa zakonom. To je isto kao kada bih ja tebe pitao hoces da prodas stan i ti kazes da neces, i ja ti posaljem ekipu na vrata da te malterita danju, nocu, presrece ti zenu, decu, i sve u cilju da te nateram da prodas stan ispod trazisne vrednost i veruj mi posle nekog vreme bi prisao jer fizicki strah nije nista ali psihicki gde se brines sta moze da se dogodi to je drugo.

E vidis botu jedan neopevani to upravo studenti pokusavaju da urade samo na malo drugaciji nacin ali nista posebno drugacije. Jednostavno stvaraju pritisak na ljude u vladi i teraju ih da sami podnesu ostavke na duznost.

Naravno da im ne placa Vucic domove ali dzava je odobrila to, e sada kako se kasa puni to je vec druga stvar ali da se to nije izglasalo na sednici vlade ne bi ni studenti mogli da studiraju na budzetu. Ako cemo tako da gledamo onda treba i penzioenrima ukinuti penzije jer se i oni finasiraju iz budzeta grada koji gradjani svakog meseca uplacuju kroz razne doprinose.

I ja nisam nigde reko da im Vucic placa domove nego drzava im daje to. A to su dva pojma. Jer tu odluku sam Vucic ne moze da donese nego mora da se izlasa... pa bih te zamolio da mi ne meces reci usta koje nisam reko jer ako nemas argumenata za diskusiju onda se povuci botino jedna raspala.

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.188
Rezultat reagovanja
1.411
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Corsair TX650 650W
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10
Tomi majonez za gospodina.

Btw, radim u firmi, stalan posao.
Al to nema veze ni sa cim, al red je da ti kazem.

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.188
Rezultat reagovanja
1.411
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Corsair TX650 650W
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10
Ovo ide na potpis :)

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
901
Rezultat reagovanja
924
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Tomi majonez za gospodina.

Btw, radim u firmi, stalan posao.
Al to nema veze ni sa cim, al red je da ti kazem.
Ma ko si ti da sta meni govoris? Jesam se ja tebi negde obracao? Nisam zato sto se kaze u troskocima od mene.

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.188
Rezultat reagovanja
1.411
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Corsair TX650 650W
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10
Nije se meni obracao :d
Samo je napisao:

Mozes kuci da zoves koga hoces sendvicaru mene nece preprodavcu jedan raspali. Sto ne radis negde u nekoj firmi pa zaradjujes pare ko sav normalan svet nego nasao nesto kesa pa poceo da ides linijom manjeg odpora. A zato matora drtina se uopste ne ljutim jer ko mi kaze za tebe sam momcina ipo.

I ja nisam nigde reko da im Vucic placa domove nego drzava im daje to. A to su dva pojma. Jer tu odluku sam Vucic ne moze da donese nego mora da se izlasa... pa bih te zamolio da mi ne meces reci usta koje nisam reko jer ako nemas argumenata za diskusiju onda se povuci botino jedna raspala.
Krni saku lekova :)
Izgleda da si i ti negde turio ruku gde se ne sme.
Doci cemo i po tebe, ne brini se :)

Djolekg

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2016.
Poruka
9.864
Rezultat reagovanja
6.062
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7 3770K(4.4ghz),-BeQuiet pure rock slim
Motherboard:
AsRock p67 pro
RAM:
hyperx fury 12 GB DDR3 1600 mhz cl10
VGA & cooler:
Sapphire Nitro + RX 580 4gb
Display:
Asus vg248qe 144hz
HDD:
hdd(wd blue 500gb),ssd(adata su650 240gb)
Sound:
Logitech G230
Case:
cooler master elite
PSU:
Corsair RM1000x
Mice & keyboard:
HyperX pulsefire fps pro,Cooler master Masterkeys Pro M,Podloga - Zowie G-SR
Internet:
sbb 150/10
OS & Browser:
windows 10 pro 64bit