• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Studenti su u pravu!

Mare1389

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
29.10.2017.
Poruka
1.489
Rezultat reagovanja
611
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600
Motherboard:
MSI A320M-A PRO MAX
RAM:
Patriot Viper Steel 3200MHz 16GB (2 X 8GB)
VGA & cooler:
Radeon RX 6800 GAMING X TRIO 16G
Display:
LG UltraGear 27GR75Q-B 27" 2K 165Hz
HDD:
Patriot Burst 120GB & 1TB HDD
PSU:
750W Seasonic B12-BC-750
Mice & keyboard:
Zowie EC1 & Logitech G413 Carbon

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
2.125
Rezultat reagovanja
1.945
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
5900X + NZXT Kraken 280 RGB
Motherboard:
MSI B550 tomahawk
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
MSI X Slim Nvidia RTX 4090
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
Pa opsti zakljucak je da su studenti u pravu, novac se skupio, mi smo se malo iscaskali i to je to , ja vise necu ucestvovati u raspravi, msm dosta je i podela na intel/amd/nvidia klanove tako da mi je ovo previse.

NAS

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.07.2018.
Poruka
686
Rezultat reagovanja
1.196
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MacBook Pro
Imam mnogo toga da napišem ali se svih ovih dana suzdržavam kako bi očuvali drugarstvo na forumu. Isto tako, kada je trebalo da se glasa za neku grafičku kome da se dodeli, namerno nisam glasao kako ne bih stao na stranu jednog forumaša a drugog oštetio. Treba biti pažljiv u nekim situacijama.

Em smo mali forum sa par aktivnih članova, em nam još treba i da se svađamo oko politike.

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
883
Rezultat reagovanja
921
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 7800X3D & Artic Cooling Liquid Freezer III 360
Motherboard:
Asus Rog Strix B650E-F Gaming WiFi
RAM:
Kingston Fury 16GB Beast EXPO DDR5 6000MHz CL30 KF560C30BBE-16 x2
VGA & cooler:
AsRock Radeon RX 7900 GRE 16GB GDDR6 Challenger OC
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
Asus TUF Gaming GT302 ARGB
PSU:
Fractal Desing Ion+ 760W Platinum
Mice & keyboard:
Redragon Kumara K552 RGB & Rapoo VT9Pro
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Neki samo cekaju to, misle da ce je svaka promena dobra promena a na kraju se ipostavi da je nova promena samo jos gora od stare i da nije promenom dobio nista.

E sada to mozete da gledate na dva nacina za hardver i na politickom nivou. Kako god okrenu i stagod da sada urade sami ce biti krivi. Jer bolje nam nece biti, nema niko bolji da dodje na vlast mesto vucka, jel vucko dobar nije a jel ima neko bolji da ga smeni... NEMA jer sve su to ista g*vna i unazad 25 godina sve stranke su se izmenjale na mestu predsednika i sta su uradili ti isti koji danas obecavaju kule i gradove? NISTA. A sta ce da urade ako ponovo dodju na vlast? NISTA. Samo ce da gledaju kako da svoje dzepove napune sto vise za vreme mandata jer znaju da ne mogu da urade nista i onda ce samo da gledaju kako da iz cele situacije izadju sto bogatiji i sa nekoliko nekretnina vise.

Uruk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
592
Rezultat reagovanja
344
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
i7 8700/frio 14
Motherboard:
Z370 pro4
RAM:
2x8gb Vengeance
VGA & cooler:
RX 6600 Challenger D
Display:
Px329
HDD:
1.5 TB nvme Kingston
Case:
Carbide 400c
PSU:
supernova G3 550
Imam mnogo toga da napišem ali se svih ovih dana suzdržavam kako bi očuvali drugarstvo na forumu. Isto tako, kada je trebalo da se glasa za neku grafičku kome da se dodeli, namerno nisam glasao kako ne bih stao na stranu jednog forumaša a drugog oštetio. Treba biti pažljiv u nekim situacijama.

Em smo mali forum sa par aktivnih članova, em nam još treba i da se svađamo oko politike.
Nema šta ti da se suzdržavaš ili ne. Ovde je stvar jasna. S jedne strane imamo ljude koji žele pravedno i pošteno društvo, bandu po zatvorima, a s druge stane imaš gadove na vlasti ogrezle u kriminalu i korupciji koji su umislili da za njih zakoni ne važe pa mogu da rade šta im se prohte. Na nama ovde je samo da se ujedinimo i oteramo bandu tamo gde joj je mesto.

Poslednja izmena:

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
883
Rezultat reagovanja
921
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Nema šta ti da se suzdržavaš ili ne. Ovde je stvar jasna. S jedne strane imamo ljude koji žele pravedno i pošteno društvo, bandu po zatvorima, a s druge stane imaš gadove na vlasti ogrezle u kriminalu i korupciji koji su umislili da za njih zakoni ne važe pa mogu da rade šta im se prohte. Na nama ovde je samo da se ujedinimo i oteramo bandu tamo gde joj je mesto.

Piloti - Kada sanjamo (+TEKST)

Mare1389

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
29.10.2017.
Poruka
1.489
Rezultat reagovanja
611
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600
Motherboard:
MSI A320M-A PRO MAX
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
PSU:
750W Seasonic B12-BC-750
Mice & keyboard:
Smorio si zombi vise.

Da me je neko pitao ko ti sa ovog foruma deluje da je politicki nepismen. Prvo bih pomislio na tebe i ovog PCBurazera, bez sprdnje sada...

Uruk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
592
Rezultat reagovanja
344
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
i7 8700/frio 14
Motherboard:
Z370 pro4
RAM:
2x8gb Vengeance
VGA & cooler:
RX 6600 Challenger D
Display:
Px329
HDD:
1.5 TB nvme Kingston
Case:
Carbide 400c
PSU:
supernova G3 550
Mnogi ne shvataju da u ovako nepravednom društvu, gde policija štiti kriminalce i dilere, gde se proganjaju i smenjuju pošteni tužioci i inspektori, gde je BIA postala partijska policija preti i privodi studente i seljake, malo fali da narod uzme zakon u svoje ruke i počne da ga primenjuje kako misli da je najbolje.

Poslednja izmena:

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
883
Rezultat reagovanja
921
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
@Mare1389

Balavac smiri strasti. Lepo ja kazem, pun je meni kurac takvih kao sto si ti i slicnih... oni bi da urade promene a nisu mrdnuli dupe od kuce nego cekaju da drugi urade to za njih. Isto kao i za vreme bombardovanja i kao sto je bilo za 5 oktobar. Svi se danas busaju u grudi o tom dogadjaju a polovina je to samo cula ili videla na televiziji. A druga je bila van zemlje jer su pobegli zbog bombardovanja koje je bilo ali se nisu vratili.

Kada je trebalo da se ide u rezervu mnogi su znali pa su danima pre nego sto je bombardovanje se desilo pobegli a drugi cim su prve granate zapucale su pobegli iz drzave.

Mare1389

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
29.10.2017.
Poruka
1.489
Rezultat reagovanja
611
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600
Motherboard:
MSI A320M-A PRO MAX
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
PSU:
750W Seasonic B12-BC-750
Mice & keyboard:
Nesposobni ti ni od kuce, na internetu ne mozes da pomognes. Vec pricas kako je sve uzaludno.

Najgora sorta...

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
883
Rezultat reagovanja
921
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
E moj balavac, kada se desila oktobarska revolucija i smena sada pokojnog Miloscevica sta se bitno desilo i da nam je posle tog cina bilo bolje u drzavi? NISTA. Apsolutno se nije nista promenilo osim sto posle tog dogadjaja vise nije bilo sverca robe i hrane iz Madjarske, a sve cene su otisle gore.

Nemas ti pojma ni gde si supalj a hoces ti i tebi slicni malazi da menjate nesto. Prvo da odsluzite vojsku minimalno godinu dana, da se naucite nekom redu i ponasanju pa da zavrsite to sto ste poceli da studirate pa onda menjajte drzavu ali ne na ovaj nacin kao sto rade gde blokiraju saobracaj sve u cilju dogadjaja koji se dogodio u NS-u. Dogadjaj koji se dogodio u NS-u je sada samo izgovor za politicki akt.

I na kraju dosta sam stariji od tebe da znam da nece uraditi nista i da je cela ova farsa unapred iscenirana. A vi zivi bili pa videli, cak i da se desi da Vucic ode sa mesta predsednika sta mislis da ce Djilas, Misa Ronin ili neka druga bitanga bolje da vodi ovu drzavu. Nece ali to vama jos uvek nije jasno.

Uruk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
592
Rezultat reagovanja
344
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
i7 8700/frio 14
Motherboard:
Z370 pro4
RAM:
2x8gb Vengeance
VGA & cooler:
RX 6600 Challenger D
Display:
Px329
HDD:
1.5 TB nvme Kingston
Case:
Carbide 400c
PSU:
supernova G3 550
E moj balavac, kada se desila oktobarska revolucija i smena sada pokojnog Miloscevica sta se bitno desilo i da nam je posle tog cina bilo bolje u drzavi? NISTA. Apsolutno se nije nista promenilo osim sto posle tog dogadjaja vise nije bilo sverca robe i hrane iz Madjarske, a sve cene su otisle gore.

Nemas ti pojma ni gde si supalj a hoces ti i tebi slicni malazi da menjate nesto. Prvo da odsluzite vojsku minimalno godinu dana, da se naucite nekom redu i ponasanju pa da zavrsite to sto ste poceli da studirate pa onda menjajte drzavu ali ne na ovaj nacin kao sto rade gde blokiraju saobracaj sve u cilju dogadjaja koji se dogodio u NS-u. Dogadjaj koji se dogodio u NS-u je sada samo izgovor za politicki akt.

I na kraju dosta sam stariji od tebe da znam da nece uraditi nista i da je cela ova farsa unapred iscenirana. A vi zivi bili pa videli, cak i da se desi da Vucic ode sa mesta predsednika sta mislis da ce Djilas, Misa Ronin ili neka druga bitanga bolje da vodi ovu drzavu. Nece ali to vama jos uvek nije jasno.
Ja ne znam ko je tebi dao za pravo da ovde na forumu nazivaš ljude mamlazima i balavcima?

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
883
Rezultat reagovanja
921
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Taj isti mamlaz i balavac koji je prvi reko da se nagnem i da trpim. Kada sa nekim tako pricas onda od mene ocekujes da ja sa tobom komuniciram na visem pedagoskom nivu, nece da moze spustam se na najgori ulicarski jezik a veruj mi 90te godine sam proveo po ulici tako da sam vrlo dobro poducena i naucen da mogu sa svakim klosarom i barabom da komuniciram a ako treba mogu i na pedagoskom nivou da pricam sa ljudima koji su ok ali takvih je danas ovde jako malo.

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
494
Rezultat reagovanja
519
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
Doduše, svuda imaju mogućnost da kao tatice pomiluju tatino zlato kao što smo nedavno imali slučaj.
I nikom ništa, sve legalno.
Pejo ja sam ubeđen da on i ne zna koga je pomilovao. :geek:
Čovek je ozbiljno bolestan.

PORSCHE

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.01.2019.
Poruka
2.526
Rezultat reagovanja
4.236
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus X503S
CPU & cooler:
Intel Core i5-12600K - Cooler Master MasterLiquid ML360 RGB
Motherboard:
ASUS PRIME Z790-A Wifi
RAM:
G.Skill 32GB 2x16 Trident Z5 DDR5 5600MHz CL36 KIT
VGA & cooler:
MSI RTX 4070 Ti SUPRIM X 12G
Display:
BenQ Mobiuz EX3210R i LG 43UM7600 4K TV
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250GB, SSD Samsung 1TB 860 EVO, WDC 500GB Black + WDRed 4TB + WDRed Plus 4TB
Sound:
CORSAIR VOID PRO RGB Wireless 7.1
Case:
Cooler Master Cosmos C700P
PSU:
Be Quiet! Straight Power 11 Platinum 1000W
Mice & keyboard:
Logitech G502 X White, Logitech G910 Orion Spectrum
Internet:
ADSL 20MBs
OS & Browser:
Win 10 64 bit, Opera
Other:
Sony Play Station One

Riddick

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.02.2014.
Poruka
375
Rezultat reagovanja
216
Moja konfiguracija
To je zato što vaši studenti NISU u pravu. Jer da JESU u pravu oni bi tražili ne da gazda Vuja ode sa vlasti već da se socijal-banditistički sistem promeni i da imaš da daš i Gašića i Danicu i ovoga i onoga ima bre sve da ih daš. Ljudi se menjaju ali sistem je ostao isti. Ljudima na vlasti se sviđa socijal-banditistički i samo ga usavršavaju. Socijalistički delimo gubitke a banditistički otimamo dobitke. Šta je onaj rekao: Sudjenje u razumnom roku? Razumni rok je 4 dana bre. Dan 1 iznošenje opružbe. Dan 2 iznošenja dokaza tužbe. Dan 3 iznošenje dokaza odbrane. Dan 4 Izricanje presude. Kriv si nisi kriv nedostatak dokaza. A šta kaže onaj drugi na TV? Ovo je država u kome se ništa ne može dokazati. Šta bi sa onim 24 banditske privatizacije? Da li su tražili drugovi studenti to? Da li su tražili kako neko sme da nekoga zove lopovom a on je na slobodi? Što ga ne tužiš gosn prešjedniče aaaa ondak ne bi mogao da se vadiš kriv je Đilas. Ne ne ne kriv si TI i niko drugi. Ti si kriv što je nastrešnjica pala jer je neko uzeo kako sam čuo 16,5 miliončeta evra da se renovira a ona pala. Ti si kriv što si nakotio korupciju pa ćeš se sada tobože boriti protivu korupcije 31 marta kako svet još nije video. Što bi se borio to je tvoja korupcija. Šta bi sa onom Hrkalovićkom i sinom Nebojšom i onim klanom što prave pljeskavice? Šta bi sa onim respiratorima koje si nabavio na crno ili belo? Ti si bre kriv za onaj bager od 35 miliončeta evra kojeg ste zapalili koji kopa ugalj. Ti si kriv što si postavio onoga nesposobnoga da maže blatom ugalj da bolje greje. Ti si kriv što je dinar sve bezvredniji i džabe dižeš plate kada je kupovna moć ostala ista ili manja. Ko ima apsolutnu vlast u državi on snosi i apsolutnu krivicu a to ste vi bre, studenti zar ne, a ne naš ljubljeni prešjednik Vučko? Vi ste krajmosi koji podrivate temelje naše države? Vi ste bre crv koji izjeda naše društvo a? Da'l se to tako umjetnički kaže????

E vidiš ja sam 90-91 bio poslednja generacija JNA u Sloveniji i znam kako je socijal-banditizam išao od Slobe do Ace. Problem je drugovi studenti što nemate viziju kakva Serbija treba da izgleda. Moja vizija je Serbija da bude Imperija kao Singapur bre. Sila bre SILA a ne banana država kao što je danas. U Singapuru se održala skoro takmičenje iz prirodnih nauka i naši pobjedili i dobili ponudu da tamo i ostanu a vi šta ste vi uradili? Pravite EXPO leba i igara bacate pare na bezvredni stadion umesto da ga uložite na istraživanje i razvoj novih tehnologija. Oću bre da vi studenti izmislite kako da cedim CO2 iz vazduha i obogaćujem ga u Propan i Butan i pustim u šporet. Kako da pomoću formule E=mc2 iz kilograma konjske balege dobijem energiju i grejem celu državu i prodajem je i pravim pare. Dje je gospodo studenti Hulio-Ramov Zvezdani Pogon pa da na Marsu zabijem serbsku zastavu? Lako je štrajkovati i galamiti ali dje rezultat vašega učenja i buntovanja? Ja sam sada ovde nabacao sve i svašta što se zove pecanje pa da vidim da li ću zlatnu ribicu da upecam i to onu koja ispunjava želje bre. Što nisam mladji oduvek sam želeo da živim u Biogradu U vodi NA vodi ili POD vodom al sam mator pa ne mogu da konkurišem za ove stanove.:d:d:D:d:d:D:DPa da proživim barem jedan dan u Biogradu gradu bjelome pa makar mi i sakcija pala na glavu, vrjedelo je. Aj uzdravlje ovo je mojih 50 centa.

Uruk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
592
Rezultat reagovanja
344
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
i7 8700/frio 14
Motherboard:
Z370 pro4
RAM:
2x8gb Vengeance
VGA & cooler:
RX 6600 Challenger D
Display:
Px329
HDD:
1.5 TB nvme Kingston
Case:
Carbide 400c
PSU:
supernova G3 550
Sve si u pravu samo oni ni ne traže da 'gazda' ode.
57058

Poslednja izmena:

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.177
Rezultat reagovanja
1.405
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-4790K w/ Prolimatech Megahalems (2x Arctic P12)
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
2x 8GB DDR3 1600 MHz Crucial
VGA & cooler:
Nvidia GeForce MSI GAMING X GTX 1070 8GB DDR5
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Samsung 860 EVO 500GB SSD & Western Digital Red 3TB
Sound:
Logitech X-230, Realtek integrated
Case:
Cooler Master HAF 912 Plus
PSU:
Corsair TX650 650W
Optical drives:
LG BH10LS30 BD-RE & LG DH16ABSH DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech Value & A4Tech X-748K
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10
Nit je odlazak Vucica realan zahtev i ostvariv.
Ipak je direktno izabran (uslovi za izbore na stranu) predstavnik naroda :)

Ali, ako bi Vucic (ipak se on realno pita), ostvario sve gore navedenen zahteve, slobodnu istragu, ta istraga bi dovela direktno do njega.

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
883
Rezultat reagovanja
921
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Sve si u pravu samo oni ni ne traže da 'gazda' ode.
Pogledajte prilog 57058
Vidis to ti tako mislis ali ako pogledas poruke ovde vecine, ipak je vecina za to da se Vucic smeni sa mesta predsednika drzave jer im ne odgovara sto se ustolicio vec 12 godina na toj funkciji i sada bi da dodje neko drugi.

A sto se tice zahteva, prvi zahtev im je ispunjen.

drugi nece biti jer je Vesic zbrisao van drzave cim su ga pustili da se brani sa slobode.

trece nece drzava dirati ni predsednika vlade a ni gradonacelnika.

cetvrto jer onaj taksista sada zadnji incindent koji se dogodio kada su vec protesti bili gotovi jer mu je onaj lik stao namerno ispred auta i ovaj ga je oborio i sta je bilo, jel student bio povredjen ne ali je zato ustao i kao usein bolt je potrcao za njime i sta je bilo sa taksistom zbog njihove za***anacije je covek dobio sut kartu iz udruzenja jer sos udruzenje podrzava studente, ti mirni protesti nece da su bas tako bili mirni jer su i oni pravili sranja i pravili se pametni pa oni sprovodili neki zakon i oni nekome zabranjivali da li moze da prodje kolima ili ne moze.

peto isto tako nece nikada biti odradjeno jer se odluke policije ne dovode u pitanje, jer oni su tu da sprovode zakone i ako su oni smatrali da neko treba da bude uhapsen ili da dobije batina onda je to tako. A nemojte uvek da mislite e policija je kriva jer su ga pretukli iz cista mira, nece oni nikada iz cista mira nekoga tuci osim ako ti nisi bezobrazan i ne otimas se i ne udaras ih i ne vredjajs ih.

I za kraj demonstarcije i protesti gube integritet, zasto... pa zato sto su krenuli da traze novcanu pomoc i druge stvari, drugo ide sve hladnije vreme nece se okupljati u tolikom broju, trece nova godina, bozic i slave ce pa ce se razbeze po kucama i po selima i brdima sa kojih su ti isti studenti dosli a kada se vrate nema vise od demonstracija nista jer su izgubili uticaj u drustvu. Tako da je sve ovo jedna velika predstava bila ali koja je kratko trajala.

Uruk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
592
Rezultat reagovanja
344
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
i7 8700/frio 14
Motherboard:
Z370 pro4
RAM:
2x8gb Vengeance
VGA & cooler:
RX 6600 Challenger D
Display:
Px329
HDD:
1.5 TB nvme Kingston
Case:
Carbide 400c
PSU:
supernova G3 550
Što se tiče četvrtog zahteva oni mogu slobodno da kažu da je i više nego ispunjen, jer je jedan od tih napadača već na odsluženju zatvora po presudi od pre par godina. E sad kako je on iz zatvora došao u poršeu od 1000€ da bije narod to je već druga priča

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.177
Rezultat reagovanja
1.405
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Corsair TX650 650W
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10
I za kraj demonstarcije i protesti gube integritet, zasto... pa zato sto su krenuli da traze novcanu pomoc i druge stvari, drugo ide sve hladnije vreme nece se okupljati u tolikom broju, trece nova godina, bozic i slave ce pa ce se razbeze po kucama i po selima i brdima sa kojih su ti isti studenti dosli a kada se vrate nema vise od demonstracija nista jer su izgubili uticaj u drustvu. Tako da je sve ovo jedna velika predstava bila ali koja je kratko trajala.
Dzabe si pojeo ****o ;)

Reci posteno, volem da se sagnem da popusim Vucicu za dzabe, pa da znamo na cemu smo :)

LiDragon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.12.2013.
Poruka
639
Rezultat reagovanja
182
Moja konfiguracija
Slicnu pricu kao sa Djilasom imali smo i ranije.

Oba danas u u SNS,udba radi a narod se ceslja.

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.177
Rezultat reagovanja
1.405
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Corsair TX650 650W
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10
Ali studentski protest nije stranacki, nema tamo ni Djilasa ni nikog drugog.

PORSCHE

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.01.2019.
Poruka
2.526
Rezultat reagovanja
4.236
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus X503S
CPU & cooler:
Intel Core i5-12600K - Cooler Master MasterLiquid ML360 RGB
Motherboard:
ASUS PRIME Z790-A Wifi
RAM:
G.Skill 32GB 2x16 Trident Z5 DDR5 5600MHz CL36 KIT
VGA & cooler:
MSI RTX 4070 Ti SUPRIM X 12G
Display:
BenQ Mobiuz EX3210R i LG 43UM7600 4K TV
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250GB, SSD Samsung 1TB 860 EVO, WDC 500GB Black + WDRed 4TB + WDRed Plus 4TB
Sound:
CORSAIR VOID PRO RGB Wireless 7.1
Case:
Cooler Master Cosmos C700P
PSU:
Be Quiet! Straight Power 11 Platinum 1000W
Mice & keyboard:
Logitech G502 X White, Logitech G910 Orion Spectrum
Internet:
ADSL 20MBs
OS & Browser:
Win 10 64 bit, Opera
Other:
Sony Play Station One
Sve je to ok, al potrudite se da ne licite na te politicare tako sto ce te da korigujete recnik.

Vrh