A ta slicica dole levo... pa dno desnog dela (te) slike... jel dobijes naznacene nozeve za to ili?
Odgovori na privatnu porukuDanas stigli:
- Ryzen 7 9800x3d
- MSI X870 Tomahawk
- G.Skill Trident Z neo 6000 cl30 (expo)
- 2x Mackie mr524
Je l si ti taj što je kupio polukonfiguraciju?Odgovori na privatnu poruku
Koja cifra, ako tajna nije. Cak ustvari mi i ne treba tacna cifra nego bar okvirno koliko se sad krecu cene takvih grafickih karti?Uletela RTX 4080 za fer cifru pa sam ćapio da zameni RTX 4070 Ti
Pa jedno 850 do 900€Koja cifra, ako tajna nije. Cak ustvari mi i ne treba tacna cifra nego bar okvirno koliko se sad krecu cene takvih grafickih karti?
Brate iako sam fan amd kartice, ova 40 serija iz zotac je realno bolesna hahaUletela RTX 4080 za fer cifru pa sam ćapio da zameni RTX 4070 Ti
Tako je, za AMP holo serije su vrh to se znaE tu sam malo istraživao što se Zotac karti tiče i ovo mi je prva Zotac, ranije nisam posedovao taj brend.
Ovo je 3.5 slot karta, ali postoji Black Edition model sa dosta tanjim hladnjakom i višim temperaturama GPU-a i VRAM-a.
Tako da Trinity i Trinity OC su modeli sa hladnjakom masivnim kao na RTX 4090 i temperature i tišina su super. Dok na Zotac RTX 4080 SUPER nije tako masivan hladnjak i tu su štedeli pa su temp 10-12C više nego na ovoj. Samo 4080 SUPER Amp Extreme ima deblji hladnjak.
Uglavnom mora malo da se izgugla i dodje se lako do detalja.
Iskreno ovaj RTX 4080 Trinity model je skroz kvalitetan proizvod
Kod mene moja rx 6800xt nitro je 68 core sa 83 hotspot na 40 posto fanova u 1440pDa je bila 2 slot karta, ne bih je pazario, samo ovu krmaču ahahahaha
Temp max 63C u mom kućištu sa 38% fan speed. Veoma sam zadovoljan
Koliko si je platio brate ?