• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Dobre ponude na domaćem sivom IT tržištu

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
2.045
Rezultat reagovanja
1.877
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
5900X + NZXT Kraken 280 RGB
Motherboard:
MSI B550 tomahawk
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
MSI X Slim Nvidia RTX 4090
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
pa dobro i to je super kartica.Generalno ko kupi za sebe ima lepo da se izigra, sad da li je za preprodaju to nemam pojma.

PORSCHE

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.01.2019.
Poruka
2.491
Rezultat reagovanja
4.163
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus X503S
CPU & cooler:
Intel Core i5-12600K - Cooler Master MasterLiquid ML360 RGB
Motherboard:
ASUS PRIME Z790-A Wifi
RAM:
G.Skill 32GB 2x16 Trident Z5 DDR5 5600MHz CL36 KIT
VGA & cooler:
MSI RTX 4070 Ti SUPRIM X 12G
Display:
BenQ Mobiuz EX3210R i LG 43UM7600 4K TV
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250GB, SSD Samsung 1TB 860 EVO, WDC 500GB Black + WDRed 4TB + WDRed Plus 4TB
Sound:
CORSAIR VOID PRO RGB Wireless 7.1
Case:
Cooler Master Cosmos C700P
PSU:
Be Quiet! Straight Power 11 Platinum 1000W
Mice & keyboard:
Logitech G502 X White, Logitech G910 Orion Spectrum
Internet:
ADSL 20MBs
OS & Browser:
Win 10 64 bit, Opera
Other:
Sony Play Station One
Dete, ti započinješ razgovor samnom, umesto da me zaobiđeš.. o čemu ti pričaš sa tim zaobiđi me kad se ja tebi nisam obratio niti me zanimaš jer nikad ništa korisno nisi napisao.

Pogledaj sve moje postove i šta je pisano pa se onda javi, ovako lupaš gluposti jer imam samo 2 okačena oglasa za poslednjih 10 godina ovde..

Što se tiče automobila koliko se sećam bila je preporuka za atmosferske benzince iz japana, koreje itd
dok su se preporučivale neke 0.9 i 1.0 gluposti.
Imam inače u fioci izvađen iz neke konfe stare cca 1 god, Beast 32gb 3200 cl16 4x8, ali sve me mrzi da okačim, 59 jura.
Hmm opet reklamiranje prodaje tamo gde joj nije mesto. :cool:
Nigde ja tebe pomenuo nisam niti sam te citirao, a pronašao si se sam. Prekršio si pravilo foruma i umesto da to prihvatiš ti si našao mene da napadaš.

Em si lažovčina, em prevarant. Ne dozvoljavam da mi se stavlja nešto što nisam rekao.

Za mojih 17 godina bitisanja na forumu nisam video veću lažovčinu od tebe. Svaka tvoje reč u zadnjim postovima je laž i to je to.

Od kako si se ti aktivirao na forumu u zadnjih pola godine doneo si samo prepirke na forum i svoju nadmenost.

Sve što sam napisao potpisujem, a ti slobodno iznesi dokaze za to što tvrdiš.

Fearl3ss

Banned
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.848
Rezultat reagovanja
424
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
99tb + m2 nvme generation 10
Case:
NZXT RGB LGBT boje, full custom loop water no leak
PSU:
10000w gold 99% +
Nigde ja tebe pomenuo nisam niti sam te citirao, a pronašao si se sam. Prekršio si pravilo foruma i umesto da to prihvatiš ti si našao mene da napadaš.

Em si lažovčina, em prevarant. Ne dozvoljavam da mi se stavlja nešto što nisam rekao.

Za mojih 17 godina bitisanja na forumu nisam video veću lažovčinu od tebe. Svaka tvoje reč u zadnjim postovima je laž i to je to.

Od kako si se ti aktivirao na forumu u zadnjih pola godine doneo si samo prepirke na forum i svoju nadmenost.

Sve što sam napisao potpisujem, a ti slobodno iznesi dokaze za to što tvrdiš.
Ti druže imaš neku tešku dijagnozu,
smešniji si od SNS sekte.
Ne znam o kakvim lažima i prevarama ti pričaš, ti si mentalni bolesnik..

Kažeš ja te zaobiđem, a ti se meni direktno obraćaš prvi.
Kažeš 17 godina na forumu, nalog ti je 2019 godina.
Kažeš tu si samo da prodaješ, a nemam možda 4 oglasa na forumu od kad sam ovde ukupno za 10 godina, i 99% postova je za hardver i ostale teme...
Eto ti dokaza u istoriji postova.. Nema većeg dokaza od toga.
A nisam video glupljeg imena Porše ikada za 17 godina od tvog. Jel ti ćerka Mimi Mercedes ? Ili Tijana Ajfon ?

vladarko

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.01.2018.
Poruka
14.588
Rezultat reagovanja
10.126
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Ago Ao 192 Kurier
CPU & cooler:
Intel i9-10900 & Be quiet! Pure Rock 2 Black
Motherboard:
Asus Z490 Tuf Gaming Plus
RAM:
Patriot Viper 2 x 8 GB DDR4 3200 MHz
VGA & cooler:
Sapphire RX 570 8 GB
Display:
27" AOC 27G2SPU/BK
HDD:
Adata Legend 710 250GB nvme + Western Digital Blue1 TB sata III
Sound:
Microlab MT280B, Sony WH-XB700
Case:
SilentiumPC Ventum VT2 TG + 2 x Bionix P120 PWM PST + 2 x Bionix P140 PWM PST
PSU:
XPG Core Reactor 650
Mice & keyboard:
Redragon Impact M908 & Cooler Master SK650 & Redragon Diti K585
Internet:
mts 400/200
OS & Browser:
Windows 10
smešniji si upravo od SNS sekte
Ne znam o kakvim lažima i prevarama ti pričaš, ti si mentalni bolesnik.
Ne vredi da doprinosiš i 99 % forumu svojim savetima ako uspeš kroz ovaj 1 post da prekršiš 3 pravila istog.

Fearl3ss

Banned
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.848
Rezultat reagovanja
424
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Ne vredi da doprinosiš i 99 % forumu svojim savetima ako uspeš kroz ovaj 1 post da prekršiš 3 pravila istog.
Kad prvi vređa naravno, ne započinjem nikada. A uživo bi plakao..
Mrzim da se mačujem preko interneta sa nebitnim likovima, ali ne i da neko vređa i priča gluposti i da to prolazi, mislim ono nek da ban i meni i njemu i doviđenja, nemam problem s tim.
Ako sam ikada prvi počeo svađu i vređanje voleo bih da to vidim.

Poslednja izmena:

PORSCHE

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.01.2019.
Poruka
2.491
Rezultat reagovanja
4.163
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus X503S
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS PRIME Z790-A Wifi
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250GB, SSD Samsung 1TB 860 EVO, WDC 500GB Black + WDRed 4TB + WDRed Plus 4TB
Sound:
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
ADSL 20MBs
OS & Browser:
Win 10 64 bit, Opera
Other:
Sony Play Station One
smešniji si od SNS sekte.
Ne znam o kakvim lažima i prevarama ti pričaš, ti si mentalni bolesnik..

Kažeš ja te zaobiđem, a ti se meni direktno obraćaš prvi.
Kažeš 17 godina na forumu, nalog ti je 2019 godina.
Kažeš tu si samo da prodaješ, a nemam možda 4 oglasa na forumu od kad sam ovde ukupno za 10 godina, i 99% postova je za hardver i ostale teme...
Eto ti dokaza u istoriji postova.. Nema većeg dokaza od toga.
A nisam video glupljeg imena Porše ikada za 17 godina od tvog. Jel ti ćerka Mimi Mercedes ? Ili Tijana Ajfon ?
Opet izvrćeš. :rolleyes:

Eskiviraš da odgovoriš.

Voleo bi da si okačio 1000 oglasa i prodao sve. Problem je što ti svoje komponente podvaljuješ kroz teme u forumima gde je to zabranjeno.

Opet ponavljam sve potpisujem što sam rekao i dokazao, a ti pucaj ćorcima.

Jedno je tačno što si napisao od kako si prisutan ovde stvarno malo pišem jer si žešće smorio zadnjih meseci i svako pisanje svih članova uništiš svojim upadicama i nametanjem svoga mišljenja.

Što si pomenuo lajkove, kapiram da ovde nikoga nije briga koliko će kome šta lajkovati, ali na taj način može da se iskaže slaganje sa nekim komentarom i da se izrazi zahvalnost na korisnom komentaru i to uvek rado uradim ne bitno da li neko odgovorio meni ili nekom drugom.

Previše si nadmen pa svako ne slaganje sa tvojim mišljenjem doživljavaš kao napad i uvredu.

Fearl3ss

Banned
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.848
Rezultat reagovanja
424
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Opet izvrćeš. :rolleyes:

Eskiviraš da odgovoriš.

Voleo bi da si okačio 1000 oglasa i prodao sve. Problem je što ti svoje komponente podvaljuješ kroz teme u forumima gde je to zabranjeno.

Opet ponavljam sve potpisujem što sam rekao i dokazao, a ti pucaj ćorcima.

Jedno je tačno što si napisao od kako si prisutan ovde stvarno malo pišem jer si žešće smorio zadnjih meseci i svako pisanje svih članova uništiš svojim upadicama i nametanjem svoga mišljenja.

Što si pomenuo lajkove, kapiram da ovde nikoga nije briga koliko će kome šta lajkovati, ali na taj način može da se iskaže slaganje sa nekim komentarom i da se izrazi zahvalnost na korisnom komentaru i to uvek rado uradim ne bitno da li neko odgovorio meni ili nekom drugom.

Previše si nadmen pa svako ne slaganje sa tvojim mišljenjem doživljavaš kao napad i uvredu.
Šta da odgovorim ?
Sve ima u istoriji postova, čak i to što pričaš je laž, jer kad mi gledaš postove nema nigde reklame za nešto, kamoli moj kp, nukanja robe i slično, to si izmislio, jer je 99% sadržaja ono što je u imenu foruma - advanced hardware entuzijasta, i zato sam tu.. ali toga je baš malo, zato nisam aktivan, pokušao sam al vidim da je malo sagovornika.
Ako ćemo o prodaji svi koji se time bave znaju da axe nema smisla za to, stvari se prodaju hiljadu puta bolje na susednom forumu, fb i kp.. ovde ne, tako da lupanje gluposti.

PORSCHE

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.01.2019.
Poruka
2.491
Rezultat reagovanja
4.163
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus X503S
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS PRIME Z790-A Wifi
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
ADSL 20MBs
OS & Browser:
Win 10 64 bit, Opera
Other:
Sony Play Station One
Kad prvi vređa naravno, ne započinjem nikada. A uživo bi plakao..
Mrzim da se mačujem preko interneta sa nebitnim likovima, ali ne i da neko vređa i priča gluposti i da to prolazi, mislim ono nek da ban i meni i njemu i doviđenja, nemam problem s tim.
Ako sam ikada prvi počeo svađu i vređanje voleo bih da to vidim.
Šta bi uživo, zbog čega, tukao bi me?

Ako prizivaš sebi ban zašto prizivaš i meni? To mi onako malo dođe kao tužakanje učiteljci. :D

Ako sam zaslužio ban nemam nikakav problem sa time, al tebi ga ne prizivam. Postoji moderacija koja donosi te odluke.

Fearl3ss

Banned
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.848
Rezultat reagovanja
424
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Šta bi uživo, zbog čega, tukao bi me?

Ako prizivaš sebi ban zašto prizivaš i meni? To mi onako malo dođe kao tužakanje učiteljci. :D

Ako sam zaslužio ban nemam nikakav problem sa time, al tebi ga ne prizivam. Postoji moderacija koja donosi te odluke.
Zato što si prvo krenuo u vređanje, vidi se po postovima. Ja nikada, ali nikada to ne radim online prvi, imenima ne nazivam dok ne moram da uzvratim.
I inače mi je isto smešno, ceo život sam u borenju i to mi je primarno, nikada nisam video nikog snažnog da prvi pecka i vređa po internetu prvi.. kao recimo upravo malopre ti, a i pre par meseci.. kada nije bio čak ni oglas, nego tema o hardveru gde si upao kao padobranac i rekao nešto isto tipa - mudruješ, sereš.. a upravo delim savete i sve što sam rekao bilo je tačno, čak i da nije nisi imao ništa korisno sem - mudruješ/sereš .. pokušavajući da digneš aktivnost. Ne znam kako da te protumačim posle toga..

PORSCHE

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.01.2019.
Poruka
2.491
Rezultat reagovanja
4.163
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus X503S
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS PRIME Z790-A Wifi
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
ADSL 20MBs
OS & Browser:
Win 10 64 bit, Opera
Other:
Sony Play Station One
Šta da odgovorim ?
Sve ima u istoriji postova, čak i to što pričaš je laž, jer kad mi gledaš postove nema nigde reklame za nešto, kamoli moj kp, nukanja robe i slično, to si izmislio, jer je 99% sadržaja ono što je u imenu foruma - advanced hardware entuzijasta, i zato sam tu.. ali toga je baš malo, zato nisam aktivan, pokušao sam al vidim da je malo sagovornika.
Ako ćemo o prodaji svi koji se time bave znaju da axe nema smisla za to, stvari se prodaju hiljadu puta bolje na susednom forumu, fb i kp.. ovde ne, tako da lupanje gluposti.
Slobodno pročitaj više puta ono što sam napisao da bi video.

Citirao sam ti poruku u kojoj podvlačiš da imaš za 59€ memoriju. Verovatno opet ne pišem čitko pa ne vidiš. :P

Prethodni put ti je jedan drugi član foruma skrenuo pažnju da govoriš da ti prodaješ nešto gde za to nije pesto pa si obrisao poruku, a sad si ovu zadnju kako vidim izmenio.

Nije meni problem da se ćeramo dokle oš. Jedino što ustajem ujutro da idem na posao.

Pretpostavljam da imaš nekog švabu, klasičan balkanski fanboy mora imat i švabu, ali trenutno spadaju u najgoru i najnepouzdaniju kupovinu, kao i taj Intel koji si uzeo.. CM ghlupavo vodeno pored Artica.. Baš ličiš na nekog ko se pali na imena..Da nisi ostrašćen fanboyisanjem, možda bi i ti imao nekog japanca, neki ryzen.. Znam da ti selo neće aplaudirati kao kad dovezeš Passata, i da nećeš moći neku seljanku da poveheš, ali jbg kupio si ga za sebe
;)
Evo jedan tvoj komentar kojim si sve rekao o sebi još onomad.
;)

PORSCHE

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.01.2019.
Poruka
2.491
Rezultat reagovanja
4.163
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus X503S
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS PRIME Z790-A Wifi
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
ADSL 20MBs
OS & Browser:
Win 10 64 bit, Opera
Other:
Sony Play Station One
Zato što si prvo krenuo u vređanje, vidi se po postovima. Ja nikada, ali nikada to ne radim online prvi, imenima ne nazivam dok ne moram da uzvratim.
I inače mi je isto smešno, ceo život sam u borenju i to mi je primarno, nikada nisam video nikog snažnog da prvi pecka i vređa po internetu prvi.. kao recimo upravo malopre ti, a i pre par meseci.. kada nije bio čak ni oglas, nego tema o hardveru gde si upao kao padobranac i rekao nešto isto tipa - mudruješ, sereš.. a upravo delim savete i sve što sam rekao bilo je tačno, čak i da nije nisi imao ništa korisno sem - mudruješ/sereš .. pokušavajući da digneš aktivnost. Ne znam kako da te protumačim posle toga..
Molim te ne piši više na pamet nego dokaži to što pišeš. Nešto mi sad deluješ kao da ćeš da zaplačeš. Od svega toga ništa ja napisao nisam, a ti meni kažeš da imam tešku dijagnozu i da sam mentalni bolesnik. Ja sam tebi samo napisao da lažeš, a to je istina.

Ispravka 17 godina na 2 foruma, ovde sam tek skoro 6 lepih godina i ti si mi jedina crna tačka. :cool:

Fearl3ss

Banned
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.848
Rezultat reagovanja
424
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Slobodno pročitaj više puta ono što sam napisao da bi video.

Citirao sam ti poruku u kojoj podvlačiš da imaš za 59€ memoriju. Verovatno opet ne pišem čitko pa ne vidiš. :P

Prethodni put ti je jedan drugi član foruma skrenuo pažnju da govoriš da ti prodaješ nešto gde za to nije pesto pa si obrisao poruku, a sad si ovu zadnju kako vidim izmenio.

Nije meni problem da se ćeramo dokle oš. Jedino što ustajem ujutro da idem na posao.

Evo jedan tvoj komentar kojim si sve rekao o sebi još onomad.
;)
To je kad izvedeš jedan post iz gomile i pokušaš da manipuleš van kontexta, u toj temi sa automobilima se može videti tvoj prvi napad i vređanje kao i sad, stvarno nemam vremena kao ti da se vraćam tamo, isto je kao i ovde gde si prvi uputio uvrede pa ti je odgovoreno.

Što se tiče rama, to je bilo sada, i da rekao sam da je 99% postova o savetima, bestbuy hardveru i slično.. Tako da uđi u zadnjih 1000 postova i izvuci statistiku gde nema 3 ukupno predmeta na prodaju kroz te "podforume", a i na mali oglasi od 2015 do sad 2025 sam okačio 4x ukupno, pamtim još Raijintek Tisis od pre 100 god, i možda neki i3 ili slično.. Ima sve u istoriji.

PORSCHE

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.01.2019.
Poruka
2.491
Rezultat reagovanja
4.163
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus X503S
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS PRIME Z790-A Wifi
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
ADSL 20MBs
OS & Browser:
Win 10 64 bit, Opera
Other:
Sony Play Station One
Svi mogu da vide sve postove. Citiraj i ti te moje uvrede napade, ne bežim ni od čega što sam napisao. A ti dečko:

56666

Laku noć svima.

Fearl3ss

Banned
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.848
Rezultat reagovanja
424
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Svi mogu da vide sve postove. Citiraj i ti te moje uvrede napade, ne bežim ni od čega što sam napisao. A ti dečko:

Pogledajte prilog 56666

Laku noć svima.
Neću te počastvovati vađenjem te teme iz naftalina, i citiranjem jer si mi i ovako mnogo vreme ukrao.
Može se videti po istoriji postova, moje preporuke za dobre automobile te cene i tvoj rambo upad - I potom tvoje upadice tipa, sve se kvari, ma samo golf 2, ma kupiće škodu, a ne da se stim kosookima samo ide viđat kod majstora.. Ma sve si znanje ispucao samo ponavljaš ko papaga.. Ma ti so glup jer od drveta ne vidiš šumu, Ma vozi biciklu i ostalo što prehtodi tom mom uzvraćanju, a komentar o intel i CM je vezan za prethodnu temu tada gde si isto imao neki napad gde ja kao promovišem AMD. A tvoje elementarno nepoznavanje teme o kom ne bih je očito, poznato dobri atm.benzinci od kosookih su najpouzdanija kupovina polovnjaka koja postoji, to radi kao fen, ne čuje se i ne kvari se.. ako je auto održavan.. a te 0.9 zahebancije im nisu PRIĆI.

Poslednja izmena:

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.163
Rezultat reagovanja
1.384
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-4790K w/ Prolimatech Megahalems (2x Arctic P12)
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
2x 8GB DDR3 1600 MHz Crucial
VGA & cooler:
Nvidia GeForce MSI GAMING X GTX 1070 8GB DDR5
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Samsung 860 EVO 500GB SSD & Western Digital Red 3TB
Sound:
Logitech X-230, Realtek integrated
Case:
Cooler Master HAF 912 Plus
PSU:
Corsair TX650 650W
Optical drives:
LG BH10LS30 BD-RE & LG DH16ABSH DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech Value & A4Tech X-748K
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
2.045
Rezultat reagovanja
1.877
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
5900X + NZXT Kraken 280 RGB
Motherboard:
MSI B550 tomahawk
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
MSI X Slim Nvidia RTX 4090
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
Mozda da nije zakrivljen.

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.163
Rezultat reagovanja
1.384
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Sound:
Case:
Cooler Master HAF 912 Plus
PSU:
Corsair TX650 650W
Optical drives:
LG BH10LS30 BD-RE & LG DH16ABSH DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech Value & A4Tech X-748K
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10
Ce ga lemamo da se ispravi.

Djolekg

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2016.
Poruka
9.810
Rezultat reagovanja
6.021
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7 3770K(4.4ghz),-BeQuiet pure rock slim
Motherboard:
AsRock p67 pro
RAM:
hyperx fury 12 GB DDR3 1600 mhz cl10
VGA & cooler:
Sapphire Nitro + RX 580 4gb
Display:
Asus vg248qe 144hz
HDD:
hdd(wd blue 500gb),ssd(adata su650 240gb)
Sound:
Logitech G230
Case:
cooler master elite
PSU:
Corsair RM1000x
Mice & keyboard:
HyperX pulsefire fps pro,Cooler master Masterkeys Pro M,Podloga - Zowie G-SR
Internet:
sbb 150/10
OS & Browser:
windows 10 pro 64bit
Other:
xaomi redmi note 8 pro
Ko bi ga znao,iz 2017.Tad je kostao dzak para..
Sad več posle 7 god...ko zna koja mu je vrednost,moguce da je tu negde

Fearl3ss

Banned
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.848
Rezultat reagovanja
424
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.163
Rezultat reagovanja
1.384
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z97-G45 GAMING
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Sound: