PCAXE_news
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 5.818
- Rezultat reagovanja
- 421
Moja konfiguracija
Odlična recenzija Dule!!!Pogledajte prilog 34993
Iz kompanije Canon stižu nove informacije o predstojećoj R5 mirrorless kameri.
Opširnije...
Veoma zanimljivo. moram da ga kupimOdlična recenzija Dule!!!
Sledeća kamera koju kupujem je CANON R5C, trenutno sam kupio CANON EOS R7 KIT, sa CANON 18-150mm IS STM, objektivom, kupio još dva, meni neophodna objektiva RF: NIFTY - FIFTY i Canon RF 24mm 1.8 Macro IS STM, naravno kupio sam i CANON EOS EF-R adapter sa prstenom, i objektiv CANON EF 70-300mm F4-5.6 IS II USM...
Treba mi dobro osvetljenje za manji liupka prostor, odnosno za površinu stola od oko 1m2, tačnije 70cm x 40cm sa udaljenosti od objektiva od najudaljenijeg kadra oko 80-90cm, za isključivo tutoriale, unboxing, recenzije i sl., za high end vejping uređaje, pa šta bi mi preporučio da uzmem kao kit, pošto za sada imam pd osvetljenja u spbi kojoj snimam:
1.LED LAMPU na plafonu
2. SmallRig RM120 RGB & BI-COLOR Video Light
3. LED STONU LAMPU
4. GOPRO LIGHT MOD
5. RGB LED traku dužine 2m za pozadinsko osvetljenje
Molim za neki budget friendly light kit, koji dolazi u paketu sa lampom (ili dve), stativom za to osvetljenje, soft box kutijom i (eventualno) jednim difuzorom, odnosno nešto poput ovog LIGHT BOX kit-a, ukoliko ke isti moguće kod nas kupiti...
P.S. Ako prodaješ R5 - šta dalje da pričam...
Treba mi nešto poput ovoga:
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Nećeš zažaliti... R7 kida, ali ako ga već kupuješ, najjeftinija varijanta ti je na nemačkom Amazonu, naravno bez plaćanja ikakvih dažbina (mislim na carinu i PDV), a to već sigurno znaš kako se radi...Veoma zanimljivo. moram da ga kupim