• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Canon EOS R5 snima 4K video na 120 frejmova

BALKAN_VAPING

Newcomer
Učlanjen(a)
14.11.2024.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pogledajte prilog 34993

Iz kompanije Canon stižu nove informacije o predstojećoj R5 mirrorless kameri.

Opširnije...
Odlična recenzija Dule!!!
Sledeća kamera koju kupujem je CANON R5C, trenutno sam kupio CANON EOS R7 KIT, sa CANON 18-150mm IS STM, objektivom, kupio još dva, meni neophodna objektiva RF: NIFTY - FIFTY i Canon RF 24mm 1.8 Macro IS STM, naravno kupio sam i CANON EOS EF-R adapter sa prstenom, i objektiv CANON EF 70-300mm F4-5.6 IS II USM...
Treba mi dobro osvetljenje za manji prostor, odnosno za površinu stola od oko 1m2, tačnije 70cm x 40cm sa udaljenosti od objektiva od najudaljenijeg kadra oko 80-90cm, za isključivo tutoriale, unboxing, recenzije i sl., za high end vejping uređaje, pa šta bi mi preporučio da uzmem kao kit, pošto za sada imam pd osvetljenja u spbi kojoj snimam:
1.LED LAMPU na plafonu
2. SmallRig RM120 RGB & BI-COLOR Video Light
3. LED STONU LAMPU
4. GOPRO LIGHT MOD
5. RGB LED traku dužine 2m za pozadinsko osvetljenje
Molim za neki budget friendly light kit, koji dolazi u paketu sa lampom (ili dve), stativom za to osvetljenje, soft box kutijom i (eventualno) jednim difuzorom, odnosno nešto poput ovog LIGHT BOX kit-a, ukoliko ke isti moguće kod nas kupiti...
P.S. Ako prodaješ R5 - šta dalje da pričam...
Treba mi nešto poput ovoga:

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Vrh