vladoloznica
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 11.08.2023.
- Poruka
- 259
- Rezultat reagovanja
- 93
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 11600k + deepCool ak400
Motherboard:
Gigabyte z590 gaming x
RAM:
KINGSTON DIMM DDR4 8GB 3200MHz KF432C16BBA/8 Fury Beast RGB × 4 kom = 32gb
VGA & cooler:
ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X OC
Display:
Gigabyte g27q 27" qhd 144hz + Acer h277hu 27" qhd 60hz
HDD:
Kingston 2TB M.2 NVMe SKC3000S + Kingston 1TB M.2 NVMe SKC3000S + Kingston A400 SATA SSD 1TB
Sound:
Logitech PRO X Wireless
Case:
MS Industrial ARMOR V715 GAMING
PSU:
800W FSP Hydro PRO
Mice & keyboard:
Logitech PRO X Superlight & Logitech G915 TKL
Internet:
mts 70/8
OS & Browser:
win11 + opera
Pozdrav svima.
Crvena lampica na kartici mi je sijala do preksinoc kad je racunar iskljucen. Preksinoć iskljucim komp i primetim da se lampica ukljucila ali se vrlo brzo iskljucila, nesto mi bi čudno ali je tako ostalo.
Sinoc takodje isključim racunar, ista situacija. Lampica se ukljucila na par sekundi pa je nestala.
Pre je bila situacija kad se komp iskljuci lampica ostane da sija.
Kad je komp ukljucen lampica ne sija.
Padne mi na pamet da na prekidac iskljucim napajanje i pritisnem taster za ukljucivanje racunara na par sekundi da izvucem struju, potom ukljucim napajanje i crvena lampica na grafickoj se ukljuci i ostane da sija..
Ponovo ukljucim komp pa ga ubrzo iskljucim, opet se lampica pojavila na kratko pa je nestala.
Ima li neko ideju sto je lampica do preksinoc sijala non stop kad je komp iskljucen a sad se samo pojavi i brzo nestane.
Nista nisam menjao na racunaru niti bilo koje podesavanje, takodje nisam nikakav problem primetio sem sto ne sija lampica.
Crvena lampica na kartici mi je sijala do preksinoc kad je racunar iskljucen. Preksinoć iskljucim komp i primetim da se lampica ukljucila ali se vrlo brzo iskljucila, nesto mi bi čudno ali je tako ostalo.
Sinoc takodje isključim racunar, ista situacija. Lampica se ukljucila na par sekundi pa je nestala.
Pre je bila situacija kad se komp iskljuci lampica ostane da sija.
Kad je komp ukljucen lampica ne sija.
Padne mi na pamet da na prekidac iskljucim napajanje i pritisnem taster za ukljucivanje racunara na par sekundi da izvucem struju, potom ukljucim napajanje i crvena lampica na grafickoj se ukljuci i ostane da sija..
Ponovo ukljucim komp pa ga ubrzo iskljucim, opet se lampica pojavila na kratko pa je nestala.
Ima li neko ideju sto je lampica do preksinoc sijala non stop kad je komp iskljucen a sad se samo pojavi i brzo nestane.
Nista nisam menjao na racunaru niti bilo koje podesavanje, takodje nisam nikakav problem primetio sem sto ne sija lampica.