A neko xxx sajtovima i praznjenjemNeko se maje kablovima, neko punjenjem baterija.
Sta bre 2u 1? Ne znam ni o cemu pricas... Ovaj naleteo, pokupih ga i to je to.... Posluzice onMogao si da kupiš 2 u 1,al ajd sad
Cudo da nije neki alat.
Dyson ima bruka fenove za kosu
A jos cu i tu da razmisljam i lovim kvalitet. Ovo je za ukucane, nikad fen u zivotu nisam koristio. Radice i ovaj posao (bar se nadam)Dyson ima bruka fenove za kosu
Bar licence u ovoj zemlji nisu problemi da hoces ne mozes da kupis, moras da imas profesionalnu frizersku licencu
?znam, salim se i da hoces ne mozes da kupis, moras da imas profesionalnu frizersku licencu
ne, nego frizer kupuje njihove fenove, pa kroz pricuExclusive $100 discount for qualified stylists and salon owners. License verification required.
Što bi značilo da je za popust potrebna licenca?
Ili si pokušao da naručiš pa ... ?
E ovo meni treba za stari m.2, super. Hvala na link-u.Uzeo ovaj rack za nvme (bio 1200 kad sam ga uzimao).
Mogu da potvrdim da je brzina upisa ok, film od . 4.7GB za desetak sekundi...
Ne znam kako se snalazi sa više manjih fajlova.
Nvme u njemu je neki prastari Liteon, dakle ništa posebno...
Napravljrn je od aluminijuma i od istog.materijala je i unutrašnji držač nvme-a. Mana je su plastični lockeri (žabice) koji se pritiskaju sa strane kada se nvme vadi iz kućista. Ne deluju baš pouzdano, čini mi se da se nvme rack uz manji nepažljiv pritisak može sam od sebe otvoriti...
Evo i slika real life:
Pogledajte prilog 56229 Pogledajte prilog 56230