NenadBlankeSRB
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.04.2020.
- Poruka
- 30
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
Pozdrav vec sam ovde pre koju godinu postavljao slicnu temu i dosta ljudi je odgovorilo i pomoglo mi u sklapanju racunara
Pa cu ovaj put isto da se posavetujem sa vama jer nisam bas iskusan u biranju komponenti...
Zelim da sastavim Gaming racunar sa stabilnim FPS i sto manjim dropovima i takodje sa sto manjim bottleneckom
Trenutno kod sebe od komponenti imam
GPU - Rx 6900 XT OCF 16GB
Napajanje - Evga 1000w 80+ GOLD
SSD : XPG GAMMIX s70 BLADE 1TB
--------------------------------------------
Fali mi dakle
Maticna :
CPU :
Hladjenje :
Kuciste :
Zamolio bih sve koji se razumeju da mi odgovore koja bi maticna neka jeftinija bila okej da se upari sa ovim komponentama i razmisljao sam se za proceros Ryzen 5 7600x... Koji je vas predlog i sta bi moglo ovde da se smiksuje HVALA SVIMA KOJI POMOGNU I ODGOVORE!!!
Pa cu ovaj put isto da se posavetujem sa vama jer nisam bas iskusan u biranju komponenti...
Zelim da sastavim Gaming racunar sa stabilnim FPS i sto manjim dropovima i takodje sa sto manjim bottleneckom
Trenutno kod sebe od komponenti imam
GPU - Rx 6900 XT OCF 16GB
Napajanje - Evga 1000w 80+ GOLD
SSD : XPG GAMMIX s70 BLADE 1TB
Fali mi dakle
Maticna :
CPU :
Hladjenje :
Kuciste :
Zamolio bih sve koji se razumeju da mi odgovore koja bi maticna neka jeftinija bila okej da se upari sa ovim komponentama i razmisljao sam se za proceros Ryzen 5 7600x... Koji je vas predlog i sta bi moglo ovde da se smiksuje HVALA SVIMA KOJI POMOGNU I ODGOVORE!!!