ilijamilentijevic
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.05.2020.
- Poruka
- 8
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Zdravo svima, upisao sam Tehnicki fakultet ove godine i hteo sam sebi da uzmem jedan laptop koji bi mi služio za vreme studija. E tu dolazimo do problematike jer ima previše izbora, imam solidan PC koji mi je u rodnom gradu i nisam siguran da li da ga uopšte nosim u grad gde studiram. Sto se tiče laptop-a razmišljao sam o polovnom i gledajući oglase nisam primetio nista što bi mi se svidelo, takodje čuveni madjari preko kojih se nabavljaju laptopovi na kp nisu nista jeftiniji kada se malo bolje pogleda po našim radnjama. E sada da li mozda imate neke preporuke koji bi laptop mogao da uzmem, da li da ima integrisanu ili odvojenu graficku itd... Budžet mi je do 100-110k dinara.
Razlogedao sam po nasim prodavnicama i naišao sam na razne laptopove u toj kategoriji od Asusa sa oled ekranom, do hp-a i lenovo.
Laptop bi mi služio za sve namene, stvarno ne znam šta će mi sve pasti na pamet da radim za vreme fakulteta, tako da verujem da je jos neko imao istu problematiku. Nadam se da imate neke savete i rešenja koja bi mi pomogla.
Za oko mi je zapao HP Victus, koji je kao gaming laptop medjutim svaki laptop sa odvojenom grafikom se računa pod gaming, tako da ako imate iskustva oko ovog proizvoda slobodno napišite.
Razlogedao sam po nasim prodavnicama i naišao sam na razne laptopove u toj kategoriji od Asusa sa oled ekranom, do hp-a i lenovo.
Laptop bi mi služio za sve namene, stvarno ne znam šta će mi sve pasti na pamet da radim za vreme fakulteta, tako da verujem da je jos neko imao istu problematiku. Nadam se da imate neke savete i rešenja koja bi mi pomogla.
Za oko mi je zapao HP Victus, koji je kao gaming laptop medjutim svaki laptop sa odvojenom grafikom se računa pod gaming, tako da ako imate iskustva oko ovog proizvoda slobodno napišite.