Fakku
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 16.02.2019.
- Poruka
- 293
- Rezultat reagovanja
- 511
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Ultimatrix
CPU & cooler:
Ryzen 9 5900x, Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB
Motherboard:
Asus ROG Crosshair Hero VIII (Wi-Fi)
RAM:
4x16GB DDR4 Corsair Vengeance RGB Pro @ 3200MHz
VGA & cooler:
Gigabyte RTX 3080 Ti Gaming OC 12GB
Display:
LG 38GN950-B 38"
HDD:
x2 Samsung 980 PRO NVME 2TB
Case:
Lian Li O11 Dynamic XL
PSU:
BeQuiet Dark Power Pro 12 1200W
Mice & keyboard:
Glorious Model O-, Razer BlackWidow Elite
Internet:
100/10 Kablovska
nisam ni planirao da bude za svakoga, samo aktivni clanovi, axe member +. sto se inostranstva tice, mislim da je nebitno ako neko njegov moze da je preuzme u srbijiLep gest, sve pohvale.
Pre nego sto krenu prijave i sve ostalo, po mom misljenju, treba otvoriti novu temu, definisati pravila i da ta tema samo sluzi za prijavu i sve objave vezane za samu nagradnu igru.
Fakku, ti sam moras odrediti pod kojim ces uslovima realizovati nagradnu igru.
Mozda bi trebalo definisati ove neke stvari:
- Da li postoje neki minimalni uslovi za ucestvovanje, npr. broj postova, staz na forumu/datum registracije (mozda se neko samo zbog ovoga registruje, pravi duple naloge i slicno... ako ti je to ok, onda nista), zatim je neko spomenuo da ucestvuje samo onaj ko nema vec karticu (mada to lako moze da se izlazira), itd... dakle, neki su uslovi mozda ok meni, a drugome nisu, te je najbolje da ti preseces i kazes svoje, dodas, oduzmes.
- Da li mogu ucestvovati ljudi iz svih zemalja ili je ograniceno samo za ljude iz Srbije.
- Ukoliko mogu iz drugih drzava da se prijave ljudi, da li im se to salje ili se nekako drugacije dostavlja (recimo da je uslov da mogu prijave iz inostranstva, ali da se preuzme u Srbiji, da to uzme neki rodjak, drug, itd...).
- Na koji nacin se prijavljujemo, npr. moze da bude komentar "Prijava" i da se samo taj komentar vazi kao uspesna prijava.
- Do kada su tacno prijave otvorene, i kada se vrsi izvlacenje (preporuka da sve ide preko random.org sajta i to snimiti, verujem da ce tako biti najmanje problema).
- Koliko vremena ima izvuceni dobitnik da se javi tebi sa svojim podacima za slanje.
Ako treba jos nesto, predlozite, trenutno mi nista vise ne pada na pamet.
nema tog bmw-a vise, sad vozim drugi, f11 karavanJavi kad budes poklanjao BMWa,da ne promakne
mislim da je ovo najbolja ideja jer onda dobije neko kome stvarno trebaMoze ko je najviše nominovan u temi u spojleru ili javno sve jedno(ne možes sebe).Vreme ograničeno do tog perioda,prebroj i to je to.
Novi nalozi od ovog trenutka nisu u bubnju,ni kao glasač ni kao dobitnik....
da, to je to. kao sto je gore napisao djolekgMoze i neko glasanje da se otvori,za suzeni izbor clanova... i onda mi glasamo,pa ko dobije najvise glasova ide njemu... verovatno svako od vas licno dovoljno poznaje forumase da bi tacno znao kome bi dao. Licno moj izbor bi bi @EmeraldCube jer mi deluje onako skorz ok decko kroz neku prepisku na forumu
mislim da je glasanje za clana dobra ideja ali se ne znaju svi clanovi tako da mislim da bi izbor bio veoma mali, i neki ljudi ne bi hteli ni da glasaju jer ne poznaju nikoga?