kotarlicrajko
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 28.10.2020.
- Poruka
- 11
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
PC
CPU & cooler:
i7 4770K
Motherboard:
Asus Z97 Deluxe
RAM:
8GB DDR3
VGA & cooler:
nVidia GTX 980 Ti Founders Edtion
Display:
Dell 27 Curved Gaming Monitor – S2721HGF
HDD:
Sandisk SSD 256GB
Sound:
Integrated
Case:
Raidmax
PSU:
Cooler Master Silent Pro M600
Mice & keyboard:
CM730 TKL/Asus ROG Pugio II Wireless
Internet:
VDSL 50mbps
OS & Browser:
Chrome
Pozdrav svima. Ne znam da li ova tema vec postoji. Imam problem sa maticnom Gigabyte GA-Z97X- Gaming koja nece butuje pri prvom ukljucenju racunara tek iz milionitog restarta daje post i butuje. Takodje nijednom do sada nisam uspeo da iskljucim racunar na shudown opciju morao sam pravim batch file shutdown /s /f /t 0 da forsujem shutdown.
Racunar sam kupio polovan skoro. Na toj ploci se nalazi intel i7-4790k (nije klokovan), 16gb crucial (2x8) ddr3 1600mhz ram, gtx 970 256bit 4gb ddr5 i corsair 650w napajanje 80 plus.
Apdejt biosa sam uradio, novi sistem w10. Nisam vadio CMOS bateriju niti reset radio na jumperima niti na onaj taster na ploci. Ram je fabricki kit uparen menjao sam pozicije nista nisam dobio i dalje ne butuje sem posle mnogo restarta na taster na kucistu.
Polako ludim.... Please help
Racunar sam kupio polovan skoro. Na toj ploci se nalazi intel i7-4790k (nije klokovan), 16gb crucial (2x8) ddr3 1600mhz ram, gtx 970 256bit 4gb ddr5 i corsair 650w napajanje 80 plus.
Apdejt biosa sam uradio, novi sistem w10. Nisam vadio CMOS bateriju niti reset radio na jumperima niti na onaj taster na ploci. Ram je fabricki kit uparen menjao sam pozicije nista nisam dobio i dalje ne butuje sem posle mnogo restarta na taster na kucistu.
Polako ludim.... Please help