Ona je rasprodana uvekMarcus u IKEA
Ja imam tu zelenu LAMDRUP. OK je ali imaj na umu da ce se sedalni deo jako brzo deformisati. Takodje ovaj deo za ruke je od nekog tvrdog sundjera i posle nekog vremena pocne da se raspada ako ga malo vise koristis. Ok je za tu cenu koliko kosta. Kvalitetnije i kosta vise. Za 150€ gledaj IKEA Markus koju su vec predlozili.Da li je neko imao iskustva sa nekom od ove dve stolice
Gaming stolice u nekoliko različitih modela | JYSK
U JYSKu pronađite različite modele gejming stolica i stolica za kompjutere - za udobnost i zabavu.jysk.rsPlaniram da uzmem neku od ove dve.Gejmerska stolica Huzaro COMBAT 3.0 Crvena | Akcijska roba
Gaming stolica Huzaro COMBAT 3.0 sa tekstilnom mrežicom za odličnu cirkulaciju vazduha. Najviši nivo ergonomičnosti i komfora sa dizajnom koji apeluje gejmerski motiv. Čvrsta i ojačana struktura sa osloncom za noge koji se izvlači ispod stolice.Naslon se može supistiti u ležeći položaj, točkići...akcijskaroba.rs
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Samo ganjaj domace sto kolju po kucama. Nikako po mesarama.Mene zanima gde ima jeftini čvarci kavurma da mi vi mene kažete...
Moguće je, pre par meseci im je stiglo oko 400 stolica, za dve-tri nedelje su sve rasprodali. Ako je nešto stvarno kvalitetno, ljudi će to pokupovati ko blesavi. Ako želiš dugotrajnu, kvalitetnu i udobnu stolicu moj ti je savet da sačekaš malo.Da li je moguce da se vec rasprodalo. Jutros u 8 mi je dosla poruka sad sam seo da narucim vec nema na stanju.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока