Cao, imao sam problem sa freezom pc-a i napravio sam poseban post za to. Problem je bio resen, nisam imao te freezeve do juce. Ukratko PC mi se zamrzne i nakon par sekundi tastatura ne reaguje i zvuk nestaje ako naprimer gledam nesto. Skinuo sam LINX da proverim ram, nisam imao problem, skidao reimage da proverim windows automatski preko programa, manuelno sam proveravao preko command prompta. Sve je bilo kako treba, nije bilo malwera, nikakvi errori bukvalno sve kako treba. Pc je na stabilnoj temperaturi i ne greje se preko 60 stepeni. Provalio sam dok igram CSGO PC uopste ne freeza. Vise puta mi se desi da upalim CSGO da bleji u pozadini i da sam naprimer na twitchu i da nemam taj problem. Cim iskljucim cs posle naprimer 5min mi opet freeza. Kada mi je crashalo opet nakon nekog vremena, usao sam u event viewer i jedini error u system je bio:
A timeout was reached (45000 milliseconds) while waiting for the Intel(R) TPM Provisioning Service service to connect.
Jedini nacin da ja vratim PC na normalu je da ga restartujem. Ne znam kada se ovo desava niti zbog cega. Windows je nov uradjen pre mozda 10 dana.
Windows 10 PRO
PC:
intel I7 7700k 4.20GHZ base speed
GTX 1070
16GB RAM
480GB SSD
1T HDD
A timeout was reached (45000 milliseconds) while waiting for the Intel(R) TPM Provisioning Service service to connect.
Jedini nacin da ja vratim PC na normalu je da ga restartujem. Ne znam kada se ovo desava niti zbog cega. Windows je nov uradjen pre mozda 10 dana.
Windows 10 PRO
PC:
intel I7 7700k 4.20GHZ base speed
GTX 1070
16GB RAM
480GB SSD
1T HDD