daka
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 31.01.2021.
- Poruka
- 243
- Rezultat reagovanja
- 110
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5 11400 + Artic Freezer 34 eSports
Motherboard:
MSI b560m pro vdh wifi
RAM:
Patriot Viper 4 16GB DDR4 3200MHz CL16
VGA & cooler:
Gigabyte RX 6600 XT oc pro
Display:
AOC 24G2U/BK IPS 144Hz
HDD:
Kingston 1TB A2000 M.2
PSU:
Sharkoon WPM 600W modulare
Mice & keyboard:
MX518
Ja cujem hdd odlicno, svaki... stranica mi je otvorena, prodao sam onaj sto je skoro pa crkao, na 4% je bio sa 950 bed sektora... za somica, meni dovoljno
uzeo sam nov od drugara 1tb seagate free... ali ovaj se drugacije cuje nekako, nekad nekad samo nesto CAKNE, a kad igram igrice koje su na njemu cuje se ali ne znam da opisem zvuk, kao da nesto grebucka xD
uzeo sam nov od drugara 1tb seagate free... ali ovaj se drugacije cuje nekako, nekad nekad samo nesto CAKNE, a kad igram igrice koje su na njemu cuje se ali ne znam da opisem zvuk, kao da nesto grebucka xD

Ima ko ga ne cuje, ima kome oko ne vidi vise od 24fps i raznih ljudi generalno. Morali bi definisati neke kriterijume. Ti sa FD 011 nisi recimo merodavan Novatecu uopste.
). Motor koji vrti plocu (jednu, dakle single platter drive) na 7200 je jos donekle podnosljiv u normalnijem kucistu, dok oni sa vise ploca i glava nisu uopste tihi bili (ne verujem ni da su sad, van kucista) a nekad nije ni bilo izbora pa smo vijali gumene srafove, distancere, kaveze i druga sra*ja. Valjda zato sto je bilo sve necujno jel tako? Salu na stranu, kad se vise nista ne cuje u kucistu, pa ni GPU, ostaje jos samo taj HDD....