mladenjanjusevic
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 29.01.2021.
- Poruka
- 7
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 3700x
Motherboard:
Asus ROG Strix B450 F Gaming
RAM:
Kingstone HyperX 16GB 3600 mhz CL17
VGA & cooler:
RTX 2060 6GB OC
Display:
Dell U2718Q
Case:
MS Industrial Titan Pro 2
PSU:
CoolerMaster White 700
Mice & keyboard:
Hyperx Aloy FPS Pro, Razer Basilisk
B450 vs B550 veoma zanimljiva tema koju ste upropastili svojim komentarisanjem oko toga za koliko novca moze da se proda koja ploca...
Hajde da pokusam ja da postavim pitanje mozda i ja i drugi na forumu dobiju koristan odgovor.
"Pun sam para ne znam sta cu od njih, ispadaju mi iz dzepova dok idem ulicom, cak ih nekada i delim slucajnim prolaznicima stoga mi nije bitno da li cu zapaliti moju straru B450 ili cu je prodati na najlon pijaci u Novom Sadu jel razmisljam da predjem na B550.
Da li mozete da mi kazete koji su to benefiti koje cu dobiti prelaskom na B550 maticnu?"
Hajde da pokusam ja da postavim pitanje mozda i ja i drugi na forumu dobiju koristan odgovor.
"Pun sam para ne znam sta cu od njih, ispadaju mi iz dzepova dok idem ulicom, cak ih nekada i delim slucajnim prolaznicima stoga mi nije bitno da li cu zapaliti moju straru B450 ili cu je prodati na najlon pijaci u Novom Sadu jel razmisljam da predjem na B550.
Da li mozete da mi kazete koji su to benefiti koje cu dobiti prelaskom na B550 maticnu?"