Somehere
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 14.05.2020.
- Poruka
- 88
- Rezultat reagovanja
- 23
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600 (stock cooler)
Motherboard:
Msi b450 Tomahawk MAX
RAM:
8gb DDR4 Hyperx Fury 3200MHz
VGA & cooler:
Rx 580 8gb Sapphire Nitro + special eddition
Case:
Falcon Zeus Window RGB
PSU:
Sama Armor 650w
Pozdrav,vec pola godine imam polovnu Rx 580 Nittro + i radi sasavim ok,temperature ne prelaze 76,no jos od kad sam je uzeo odmah sam je rasklopio,zamenio pastu na cipu i primetio sam da su termalni padovi,barem vecina,popucali dok su neki kako bih rekao goto se i sprzili mozda samo ostao trag od njih,posto tada nisam imao problem sa temperaturama,a ni dan danas,nisam brinuo za menjanje,jedino sto sam uradio je to da sam skinuo metalni poklopac na vrhu kartice onaj aluminium sto je vise kao ukras da se bolje hladi
Ovih danas sam razmisljao da zamenim te padove vec jednom jer malo i ruzno izgleda ovako bez poklopca grafa,pa me zanima da li je to pametno raditi?
Kada bih se odlucio za to,morao bih cini mi se da uzmem padove debljine 0.5mm jer su orginalni 0.75 ali to je nemoguce naci,vecina ovih padova koje sam nalazio po oglasima mi se cine nekako jeftinog kvaliteta pa ne znam koliko su dobri uopste,da li mozda neko zna gde mogu da se nadju malo bolji?
Ovih danas sam razmisljao da zamenim te padove vec jednom jer malo i ruzno izgleda ovako bez poklopca grafa,pa me zanima da li je to pametno raditi?
Kada bih se odlucio za to,morao bih cini mi se da uzmem padove debljine 0.5mm jer su orginalni 0.75 ali to je nemoguce naci,vecina ovih padova koje sam nalazio po oglasima mi se cine nekako jeftinog kvaliteta pa ne znam koliko su dobri uopste,da li mozda neko zna gde mogu da se nadju malo bolji?