Jedino na KPPozdrav Ljudi , crkla mi maticna ploca , koju preporucujete zamensku, imam ram memoriju ddr4 i intel celeron G39
Zvao Brda Radnji nema niko na Stanju
Command line za Phoenix jel isti kao u Clayu i takođe undervolt i overclock mogu tamo raditi u .bat fajlu?Nema vise nista od Claymora, moras na Phoenix miner ili nesto trece..
Samo obrati pažnju da -cvddc i -mvddc moraju oba da se stave na iste vrednosti, inače neće raditi.Command line za Phoenix jel isti kao u Clayu i takođe undervolt i overclock mogu tamo raditi u .bat fajlu?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
4gb ne kopa vise ETH.Momci treba mi mala pomoc.
Da li neko poseduje mining/modovan bios za ASUS EXPEDITION RX570 4GB HYNIX.
Hvala unapred!
Samo mi treba bios,znam da ne kopa. Ako imas bios daj ako nemas,ok.4gb ne kopa vise ETH.
I jedne i druge su ti znak pitanja, ove prve ako uzmes sa garancijom imas bar neku sigurnost da ako im se nesto desi da mozes da dobijes zamenu a ako ti riknu ove koje su vec 2 godine majnovale onda mozes samo u kantu da je bacis. Jos ako ne uspes da je isplatis onda samo dupli gubitak. A onda opet se mislim ako su vec dve godine radile i nije im nista radice i kod tebe e sada opet pitanje a koliko i zavisi po kojoj ceni ces ih nadjes i nabavis jer ih nema nigde a ko ima cenu je debelo zacepio?Pa jel bolje da uzmem te nove sa garancijom ili nitro plus polovne, majnovale 2 god? Izvini na dosadi i hvala na odgovoru.
Ne znam sto bi menjao u teter? Postoji hardwer wallet, on je oko 5-6000, i sve sto iskopas salju ti tu. Mozes da drzis na menjacnici, svakako nije preporucljivo, cex je ok. Imas isto i Exodus wallet, on je mozda i najbolji novcanik, a da nije fizicki.Pozdrav, da li je preporucljivo slati eth na cex, a potom konvertovati u teter i cuvati tu do isplate? Molim vas za neku strategiju i objasnjenje, nov sam u ovome. Krenucu ovako ali ocekujem predloge.
Trezor ili LedgerMoj savet ako vec hoces da cuvas coine onda lepo kupi neko ce napisati kako se zove, onaj usb za tu namenu. Jer cex je i ranije znao da ima problema i da bude pokradena veca kolicina coina. Ako se setim kako se zove taj usb wallet napisacu.