Ukoliko se proizvodi kupuju na daljinu (npr. preko internet sajta Prodavca) i isporučuju na adresu kupca, kupac ima pravo da da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova vraćanja robe, koje u ovom slučaju snosi Kupac. Kod ugovora o prodaji robe, rok od 14 dana računa se od trenutka kada roba dospe u državinu Kupca, odnosno trećeg lica koje je odredio Kupac, a koje nije prevoznik.Kada Kupac jednom porudžbenicom naruči više vrsta roba koje se isporučuju zasebno, rok od 14 dana počinje da teče kada poslednja vrsta naručene robe dospe u državinu Kupca, odnosno trećeg lica koje je odredio Kupac, a koje nije prevoznik.Kada se isporuka robe sastoji iz više pošiljki i delova, rok od 14 dana počinje da teče kada je poslednja pošiljka ili deo, dospeo u državinu Kupca, odnosno trećeg lica koje je odredio Kupac, a koje nije prevoznik. Rok iz ovog stava ističe protekom poslednjeg časa poslednjeg dana roka. |
zamenisDa ima crvene switcheve uzeo bih rado
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Odmah da ti kazem cim dobijes telefon nemoj ni da pokusavas da ga koristis bez zastite, od moje drugarice cerka je u Sloveniji uzela ganc nov iPhone 12 Pro i nije imala telefon 2 dana ekran joj je naprso. Ja je pitam jel ti ispao, jesi ga negde udarila kaze ona dete se kune da nije a verujem joj, jeste seprtlja i da je smotana ali nije od onih koji lazu.Staklo i Maska za iPhone 12. Teracell. Nekako sa Teracell imam dobra iskustva nikad mi se nije ostetio ni jedan telefon a ispadali su mi telefoni nije da nisu. Ipak sam se odlučio da se opet vratim na iPhone. Sad samo cekam da mi stigne Iphone 12.
Drago mi je kao ja da sam ga uzeo, slikaj nam kad stigne i napisi neke tvoje utiske obavezno, posto kazes da se vracas na iphone, uporedi tvoje iskustvo koriscenja 12-ice i starogStaklo i Maska za iPhone 12. Teracell. Nekako sa Teracell imam dobra iskustva nikad mi se nije ostetio ni jedan telefon a ispadali su mi telefoni nije da nisu. Ipak sam se odlučio da se opet vratim na iPhone. Sad samo cekam da mi stigne Iphone 12.
Pogledajte prilog 39559
Pa kazem, uporedi sa ajfonom koji si koristio pre, posto si koristi touch id, a sad ga vise nema, da li je lako privici se na to@Paja4 Nzm sta bih uporedio izmedju Huawei P20 i Iphone 12 iskreno. Ja sam imao Iphone do osmice, pa presao na android malo da promenim, pa me sad smorio android.
Fine brojke...milina..Evo jedan test u Furmark, cini mi se da je ovo odlican primerak sto sam uzeo. Niti je bucna, nema coil whine, iz prilozenog testa se vidi koje su temperature i na kojoj brzini rade ventilatori.
Nisam nista podesava osim rezolucije i stavio 8x aa i pun ekran da je ukljucen. Srafove sam gledao pozadi nisu osteceni a stiker je idalje na jednom od srafova.
Mislim da od ovoga mi vise ne treba. u igrama je jos nisam probao ali ne verujem da ce da bude neke drasticne razlike.