I mene su tako isto ponudili naravno prihvatio sam, zadovoljan sam sa EON Boxom, ne koci uopste kako sam mislio da ce biti, radi jako dobro samo reci hvale imam za njega, inace malo se duze pali ali ja ga ni ne gasim samo TV i tjtJel koristi neko EON paket od SBB-a? Mislim na EON TV Box uređaj.
Ja sam kod njih baš dugo i imam neki DUO GOLD net paket i sada mi nude da za 200din vise pređem na EON FULL paket. Dobijam brži net 250mbps (imao 100mbps) + taj EON TV box ne znam kakav je... ima li neko? Vredi li ili ne?
To sam i ja čuo da se dugo pali ali svakako se neće gasiti već samo tv. Ja ni ovaj stari D3 nisam gasio... nema potrebe. Tnx za informejšn!I mene su tako isto ponudili naravno prihvatio sam, zadovoljan sam sa EON Boxom, ne koci uopste kako sam mislio da ce biti, radi jako dobro samo reci hvale imam za njega, inace malo se duze pali ali ja ga ni ne gasim samo TV i tjt
Idi na 3700U ako možeš.upravo tako.
pošto je svakako reč o basic integrušama, mislio sam da možda malo više smisla ima navesti model CPU-a. tim pre što mi je lite gaming opet sporedna stvar. sve su to i dalje obične integruše.
ako ja dobro razumem, po "snazi" Vega integruše ide otprilike: 3700 > 4300 > 3500
a po samom CPU isto tako nekako - znači, 3700U mi ispada best buy (ili barem bolji u odnosu na 4300u)? mislim, za office rad i tako to. znam, ipak se radi o jačem procesoru starije generacije naspram najslabijeg procesora najnovije generacije, ali po netu bas nahvalise 4xxx seriju. lako bih da se moze naci 4500U, ali jbg.
hvala najlepše na pomoći, naručeno!Idi na 3700U ako možeš.
Preko čega si merio brzinu?Muci me jedan problem oko neta, povezan sam direktno sa lan kablom ali brzina ja zakucana na 8Mbps downlad i 8Mbps upload, dok na drugom racunaru nemam taj problem, menjao sam i lan kablove nista ne pomaze u pitanju je Msi B450 Tomahawk Max.
Preko čega si merio brzinu?
Menjao sam portove u svim je isto a na drugom kompu je puna brzina do 243/47 u bilo kom portuMožda ti je izabran/dodeljen 10 mbit mod na portu rutera ili na mrežnoj karti?
Послато са Redmi Note 9 помоћу Тапатока
Mozda imas neki program u racunaru koji ogranicava brzinu koju moze taj komp da ima da ne bi gusio ostale.Muci me jedan problem oko neta, povezan sam direktno sa lan kablom ali brzina ja zakucana na 8Mbps downlad i 8Mbps upload, dok na drugom racunaru nemam taj problem, menjao sam i lan kablove nista ne pomaze u pitanju je Msi B450 Tomahawk Max.
Probaj i ovo drugo.Menjao sam portove u svim je isto a na drugom kompu je puna brzina do 243/47 u bilo kom portu
Evo sad gledam u Task Mangeru sve je ok, pustio sam update od warzone i dalje je isto .Mozda imas neki program u racunaru koji ogranicava brzinu koju moze taj komp da ima da ne bi gusio ostale.
Šta kaže kada uđeš u Ethernet Adapter settings? Pošalji screenshot.Evo sad gledam u Task Mangeru sve je ok, pustio sam update od warzone i dalje je isto .
Da nije nsto u biosu zeznuto ali ne znam gde treba da gledam to\
Ne znam ja sam ga dobio kad su prikljuculi net od mtsaA reci mi taj ruter sto imas, jel kod tebe od nedavno ili je tu dugo? Mozda ako je pre tebe bio kod nekoga drugog da je taj drugi nekako podesio da se na drugogm portu ogranicava brzina. Ne znam sada vec zalazim u teorije zavere ali svasta je moguce.
Nisam mislio tako. Ne desni klik pa properties već klikneš samo 2x levi na ethernet i izbaci sledeći prozor. Sta tu kaže?
Pogledajte prilog 38996
Vazi@Dzoni1312 Verovatno zbog Lan drivera. Preuzmi odavde LAN driver i restartuj komp posle instalacije.
B450 TOMAHAWK MAX | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 B450 ATX motherboard, Turbo M.2, Extended heatsink, USB 3.2 Gen 2, Mystic Light, MSI MAGwww.msi.com
Pogledajte prilog 38999