Zasto je moglo doci do ovog? racunar se nije puno koristioJedini lek ti je novi ventilator, ali oni su uglavnom skupi...
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Zasto je moglo doci do ovog? racunar se nije puno koristionije
problem je ventilator
iskreno bi vratio ovo ako dadnu zas prodaju tvornicke greske nez ocel dat neam kutiju bacio imam racunHow To - Gigabyte GPU fan rattle FIX!
I FOUND IT, i finally found a fix to this rattling noise gigabyte GPU's are making! If you dont know what i mean when i say this, linked below is a video clip of mine, its awful, as you can see! https://streamable.com/vr66y8 I had this sound out of the box and struggled for days with it, until...forums.tomshardware.com
Ima ljidi prate moj rad i zdrao akotisw necita idem oprat ventilator procesoraIsprica se ti sam sa sobom, a ne dao bog za edit dugme. Post sa post-om. Strasno i uzasno tesko za citanje. Kartica tj. vent je crkao ili defektan i kraj price! Sta piskaras vise.
Pisao sam im prvo preko emaila reko radnik taj kao mozda ce ic izvan drzave na servisa a mozda čak i tu popravimo.. kad sam tamo dosao kaze ventilator treba zamjenit i niie spominjo da ide izvan drzave al valjda 14 dana gotovo.. kad sam doso kuci poslo sam opet email dal ide izvan drzave odgovora nije bilo... citao sam po internetu da samo treba valjda zategnut neke derafe i bolje je.. kad odem preuzet je pitacu bas da nisu to uradili ili su bas zamjenili ventilatorMeni se cita.
Nastavi da pises i dalje.
Zanima me hoce li ti servis zameniti samo ventilator ili kompletnu graficku.
Ionako je mrtav forum.
Pisi nesto Tornjak.