Beowolf85
Banned
- Učlanjen(a)
- 12.03.2020.
- Poruka
- 17
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
Pozdrav druže ja sam ga juče dobio.Meni radi super.Što ne znači da je tebi taj dobar.Pozovi podršku i traži im da reše problem.Možda nije samo do modema možda je i neki konektor njihov loš.Ja sam imao problem sa tehnicolorom belim pucao mi je net kad god nešto skidam sa aplikacija kao što su(steam,origin,batllenet itd).Stavili mi ubee i nemam više problema.I bolje mi baca wifi i ne puca mi wifi kao na technicoloru.Zovi ti njih da tj to reše ne zanima te ostalo.Plaćaš im račune ima da reše problem.Eto ako sam šta pomogao ako nisam izvini.Ne bih da otvaram novu temu, samo jedno brzo pitanje. Da li imate problema sa Ubee EVW327? Dobio sam ga prelaskom na eon full paket, ranije smo imali gold trio i Cisco. Cisco mi je radio odlicno,pokrivao oba sprata kuce cak i dvoriste, sa Ubee su konekcije nestabilne, puca mi konekcija na telefonima/laptopu cesto, padovi brzine su abnormalni samo kad odem u drugu prostoriju, donji sprat kuce je toliko lose pokriven da Viber poziv ne moze da iznese ,a o dvoristu da ne govorim. Decaci iz Sbb "fejsbuk" podrske odbijaju da zamene uredjaj osim ako je neispravan i negiraju sve moje tvrdnje