Evo ovako. Radi se o tome da sam pre 5 dana kupio grafičku kartu, polovnu, sa kupujem prodajem. Trazio sam karte u budžetu od 60€ i naišao sam na rx 560. Naručio sam je, već prvi dan sam primetio da nešto nije u redu. Kada sam upalio kompjuter dva tri puta desilo mi se vec drugi put prilikom uključivanja da se pojavi sneg, kada sam testirao igrice desilo se i da krešuju. Naime kada se to desi monitor od jednom promeni sliku u random boju koja je najčešće bila siva ili zelena, a zvuk pušta repetitivni ton, koji verujem svi znaju kako zvuči. Nakon toga signal nestane i pojavi se poruka na monitoru: "no signal". Kompjuter ostane uključen ali ne mogu ništa osim da ga isključim držeći power dugme. To se dešavalo talođe ako pc ostavim uključen i odem recimo napolje na pola sata. Primetio sam takođe i da prilikom alt tabovanja u druge programe nije kao kod drugih kompjutera. Kad se pojavi crn ekran na sekundu imam grafičke artefakte u vidu zelene, ali znatno tamno zelene boje sa čudnim linijicama koje nisu preko celog ekrana nego su grupisane na random delu monitora. Čovek od koga sam kupio insistira na tome da je problem u drajverima i ubeđuje me da je krivica amd-ova zato što ima nestabilne drajvere u šta nisam siguran i verujem da je oštećenje ili u čipu ili u vramu. Moj kompjuter ima sledeće specifikacije: a320mh biostar MB, 8GB rama, r3 1200, falcon flc 450l (napajanje od 450w) i malo stariji hdd od 250GB.