Kako hakovali exodus? Nije to baš super lako tako....Nisam pisao, ojadio me neko za 120e u BTC, i nesto sitno u ETH. Drzao na exodusu, hakovali i skinuli sve. Sreca, letos sam svukao sve, oko 2000e u BTC, pa je uzeto to sto je izrudareno 3 meseca...
Ne prelaze 65ca koje su temperature?
Probao sam , isto restartuje miner , mislim da je Riser , moram otici da zamenimprobaj https://github.com/Phoenix-Miner/PhoenixMiner/releases
licno, ja klej odavno batalio
okprobaj da njegove konekcije sve ocistis i ukljucus-iskljucis sve par puta (da se "ocisti" ) pa vidi. Najbolje suvi kontakt sprej kupi pa sve onda samo ispricaj sa njime.
Probao sam eu2, nece. Drugi nisam. Kako ide taj ssh?jesi probao drugi pool? Adresu? Mozda prosto nece da se konektuje...Mislim da se ja vec duze vreme konektujem na onaj ssh server njihov.
Probaj da promenis naziv rigaPre sat vremena mi rig stao, ne moze da se konektuje na pool, eu1.ethermine.org. Da li jos neko ima problema?
Kako mislis naziv riga?Probaj da promenis naziv riga
nema veze to, ja sam naziv riga imao i u klejmoru isto.Majnujem u claymore, u postavkama nemam naziv riga.
Ugasio sam firewall i av, nije ni tonema veze to, ja sam naziv riga imao i u klejmoru isto.
Sto se tice tvog problema, mozda ti rig uradio updejt pa defender blokirao miner. Po defaltu, defnder BRISE majner kao virus, nekad obrise neki levi fajl i td. TVOJ rig nece da se konektuje na pool. Nije globalni problem. Verovatno nema veze sa nazivom riga, jer to nije ni bitno realno, samo wallet.
Proveri dakle firewall, AV i to. imas problem sa izlazom aplikacije na internet.