Da li si u GPUZ u sekciji Senzori proverio da li primenjuje zadati napon dok kopa?Identicne vrednosti sam i stavljao, probao sam i claymoru i u phoenix. Sto se tice gresaka u hwinfo sam i pratio, nije pokazao nijednu gresku, bilo koje taktove stavio. Do duse nisam ih previse ni testirao jer sam se fokusirao na undervolt.
Nisam neki ekspert, nesto sam kao poluamater u ovom "sportu", ali nisam ni od juce majningu. 6 asusovih rx570 sam podesio bas kako treba, i rade kao sat. Ali planirao da ubacujem 8gb polako..
Provericu sutra u gpuz, pa cu staviti screenshot.Da li si u GPUZ u sekciji Senzori proverio da li primenjuje zadati napon dok kopa?
moze da se desi da je do biosa ploce, meni se to desavalo dok sam bio na windowsu. Biostar ploce su u pitanju, sa odredjenim verzijama biosa komand iz AB i iz minera nisu radile, rig vukao uvek istao tipa 900+w ne secam se tacno iz zida sa 6x580 8gb sve dok nisam upau u ocaj i probao cisto onako drugi bios ploce, sada isti ti rigovi vuku 820w 1135,888mv,2250. btw linux je majkaIdenticne vrednosti sam i stavljao, probao sam i claymoru i u phoenix. Sto se tice gresaka u hwinfo sam i pratio, nije pokazao nijednu gresku, bilo koje taktove stavio. Do duse nisam ih previse ni testirao jer sam se fokusirao na undervolt.
Nisam neki ekspert, nesto sam kao poluamater u ovom "sportu", ali nisam ni od juce majningu. 6 asusovih rx570 sam podesio bas kako treba, i rade kao sat. Ali planirao da ubacujem 8gb polako..
Ako svaka karta vuce 130-140W iz zida, ne moze da vuce manje od 800W sa 6 karti, valjda znam jbg. +/- 5W moze biti samo razlika do hladjenja na karti, tipa aorus vs sapphire vs xfx i td. Sapphire vuce najvise. Moje ploce su Z270 Aorus. Karte kopaju >30<31 MHsTo nije dobro nasetovano. Dobro kaže Apple, ono je ok potrošnja za 6 kartica.
Sent from my MI 9T using Tapatalk