Mislim da je usage...Obriši drajvere ddu programom i skini ponovo.
Ovih 16 % pored gpua je usage?
Ihhh to pored Gpu-a je procenat na koliko radi Graf,a ovo sto mi kazete da uradim,pojma nemam kako da uradim DDDMislim da je usage...
@Joker89 Na kojoj je strani dual bios switch?
@Joker89 Sve u svemu,ovo sto kaze Djole obrisi drajvere sa DDU,instaliraj nove,pomeri bios switch na desno tj. prema chipu kartice. postavi u Amd software-u ili windowsu Max performance,i onda ako opada slikaj ponovo. A da,nije lose napomenuti da switch pomeras tek posto ugasis racunar...
MoIhhh to pored Gpu-a je procenat na koliko radi Graf,a ovo sto mi kazete da uradim,pojma nemam kako da uradim DDD
moze neka pomoc kako sve to da izvedem ?? DIhhh to pored Gpu-a je procenat na koliko radi Graf,a ovo sto mi kazete da uradim,pojma nemam kako da uradim DDD
dual bios switch stoji prema procesoru Grafike
Djole legendo da li prvo brisem drajvere pa pomeram taj dual bios switch ili prvo pomerim pa brisem i posle instaliram ???dual bios switch stoji prema procesoru Grafike
Odg. je jednostavan ljudi kupuju polovne graficke koje im poturaju pod nove.Majnovale u neljudskim uslovima. Ako grafa nema 3 god garancije nije nova i zavrsena prica.Moguce da je bolji ako volis da se igras IT servisera.