Ko stvoreno za one koji su zaleteli u kupovinu SSD-ova od 40-ak ili malo više GB.2 DL DVDa
Je li se to meni cini, AA ne radi ili nisi ukljucio ?UTISAK :
Awesome , grafika je jos lepsa, radi tecno (zakucano na 60fps), filmska prica je i dalje tu, vokalni dijalozi su kvalitetni, rokanje je odlicno odradjeno, najzad igra za trosenje slobodnog vremena.
Probaj da ostavis AI ukljucenim i da forsiras AA iz CCC. Rece mi ortak da mu radi pod ME1 (valjda bi trebalo da radi i pod ME2) cak i bez preimenovanja u UT3.exeJos da ima AA...Blago onima sa nVidijom, imate nHancer :/ Igra place za AA
pa ukljucen je sad AI, odlucio sam da je u CCC bolje nista ne dirati Probacu da forsiram, al sumnjam da ce da radi...Rename u UT3.exe je mozda i bolje resenje sobzirom da je ovo UE endzin, mada recimo u Risen mi je nestala cela shuma bilo da koristim UT3.exe ili oblivion.exe...Probaj da ostavis AI ukljucenim i da forsiras AA iz CCC. Rece mi ortak da mu radi pod ME1 (valjda bi trebalo da radi i pod ME2) cak i bez preimenovanja u UT3.exe
importovanjem lika iz ME1 imas neki pocetni bonus i neki kesh plus bitno za dalji tok radnje sve tvoje odluke u prvom delu uticu na pricu.i cemu sluzi importovanje starog lika kad su sve zivo izmenuli? Nit imas inventar, nit nalazis puske, nit dodajes upgrade...skroz su usrali taj deo i napravili konzolasko klik-klik djubre...Na svu srecu pa ostatak nisu dirali, animacije, prica, likovi, zvuk - pet zvezdica sve! Jos da ima AA...Blago onima sa nVidijom, imate nHancer :/ Igra place za AA
edit: imam jos jednu zamerku - kretanje po brodu. Sad kad sam ga celog obisao jednom ne pada mi napamet da ga obilazim ponovo ako ne moram...load time je uzasan. Ne znam zasto su to uradili, nit je brod nesto posebno veci nit znam sta ucitava 2 minuta u liftu...
Zavisi kako se kreces. Meni recimo ucitava bukvalno 2 sekunde kada idem sprat po sprat, ali kada sa mosta odem skroz dole u engineering onda mu treba 10 sekundi..."meni ucitavanje traje desetak petnaest sekundi max" pa to je dva miuta...citava vecnost...da je zaista dva minuta ne bi je ni igrao kakva god da je. mislim, za 15 sekundi se moze raspakovati rar od 1GB...
pa isto traju...a gledajuci IO requests i HD activity ne bi pomoglo ni 64 ssd-a u stripe-u posto on 80% vremena nista ne radi sa HDD-om vec verovatno nesto sasvim levo i ne bi me cudilo da sledeci patch smanji load time za 500% (ili ima veze sa zastitama i lekovima)a ja mislio na ona ucitavanja kada ides na planetu i tako to
ako hoces da ucita za odmah, uzmes ssd
Moze i kada se preimenuje iz MassEffect2.exe u MassEffect.exe. Probao sam i 24xAA (Edge Detect) + SS iz CCC i FPS pada na 10-12 u 1920x1200. Naravno, probe radi. U svakom slucaju sacekacu 10.2 hotfix pa da vidimo kako to radi.PRESAO ! (prvi prvi prvi prvi )
Igrao sam ovu poslednju deonicu sa 4xAA force-ovanog iz CCC-a tako sto sam promenio ime u UT3.exe, nisam primetio neke anomalije tako da mozete slobodno tako da igrate.
Najveci performance hit sam imao bas na samom brodu, inace je u borbama i dalje 60fps.
Koliko ti je vremena trebalo ?Al pazi, ja sam sve resio, svaki clan tima mi je bio lojalan, znaci resio sam sve njihove probleme, nakupio minerala brda, pootkrivao gomilu unapredjena sto za brod, sto za oruzja i "stit", otkrio sam bar 5 "anomaly" misija, znaci bas nisam zurio...
@ilke, hvala za linkove, znao sam da je dobro sto igru nisam odma uninstalirao po zavrsetku