Uzecu ssd i onako sam planirao da uzimamuzmi novi, prebaci sve na njega i teraj dalje
Uzecu ssd i onako sam planirao da uzimamuzmi novi, prebaci sve na njega i teraj dalje
Sta mislis o ovom ssd?jos bolje
Vazi a koje bi trebali da izbegavam?Bolje ti je da sad kupiš najjeftiniji sata 2.5", pa ćeš malo izgubiti prilikom prodaje. Kasnije kupi šta hoćeš.
Uzmi A400 i uživaj.Hvala puno svima na savetima i pomocima !
Ne glumite papagaje i manite se teorija ovog "profesionalca".
Da, upravu siNe moram ici do Jamajke. Dovoljno je da iz fotelje porucim preko KP ali najbolji mi je osecaj takvih kupovina kad ne platim PDV.
I ja posle5,6 ugradjenih, od tog dva moja koja koristim vise od dve godine, ne vidim razlog da se ne uzme a400.Da, upravu si
A da, reko guru da je los...Vec je objasnjeno u klipu koji je postovan gore. Nema logike ponavljati se.
Ja se kunem u intel jer sam intel fan, sto se vidi i iz opisa. za tih 4e vise, ako gledas madjare, prosecan korisnik nista objektivno nece da oseti. isto ce da mu traje kao i tvoj samsung... opet je poenta da plati 4e vise zato sto je to neki jutjuber rekao. e voleo bi da jedan dan kazu da poskacete sa mosta, pa da vidim dal bi te nisaaaava videlaSta tebi nije jasno?
A400 240GB 4500rsd
UV500 240GB 4700RSD
KC600 256GB 5000RSD
Zar neko uopste treba razmisljati da kupi najgori moguci SSD za iste pare?
Ajde progooglaj malo.. Na tom SSD-u u koji se kunes nemas interno kesiranje podataka. A platis ga 4€ manje nego najbolji KC600
Toliko je tesko poslusati sta covek kaze u klipu. Ne lakse je reci ko njega ebe sta on zna..
isto je jbgisto ce da mu traje kao i tvoj samsung...
Sent from my iPhone using Tapatalk