Ne bih se složio, većina misli da je to prelako dok zapravo ne uzme i proba da uradi, a onda... Ne kažem da je najteža stvar na svetu, ali svakako nije jednostavno.Nikakav to bauk nije.
Pa je l' hoces ti to vodeno ili ne?vodeno hlađenje bi mi bila zafrkancija,samo što iskreno sad sam i izgubio volju jer ne vidim svrhe tome,lijepo je al brzo bi mi dosadilo...to nekako poredim sa autom u koje staviš kožna sjedišta umjesto skaja ali auto ti neće brže ići...
Ma svi su veliki oratori kad treba drugi neko nešto da im uradi, uvek bilo i biće.Poređenje custom vode sa majstorima za automobile je tek smešno - u celoj Srbiji ima taman toliko onih koji su sastavili custom vodeno koliko ima majstora za automobile u jednoj omanjoj čaršiji.
Može da traži šta želi ali ne može da omalovažava tuđ trud i rad.ha ja u ovoj prici nebi osudjivao frozensuna jer je decko rekao da hoce nekog ko ce mu odraditi da mu nabavi dijelove i sastavi .nije spomenuo ni dali mu je to skupo ili jeftino nego da nessa hoce da mu decko donese dijelove i da mu on samo sastavi .za sad u ovoj prici frozensun nije nista u krivu trazi nekog ko ce se primiti cijelokupnog posla. posteno za svoj novac hoce komplet uslugu .to je bar ono sto je nama predoceno u temi.
Izvoli pa sam napravi kad je toliko prosto i jednostavno.Šablon,kao i što je sastavljanje konfiguracije,jednom naučiš i kopiraš dalje,malo vijuge,malo kreativnosti kad dodje novo kuciste i to je to...
Ne pravi bauk ni od čega...