Headsetslusalice ili headset?
Izvinjavam se za offtopic, ali da li mi možeš preneti utiske naručivanja sa Massdrop-a? (za koliko stigne, da li zakomplikuju na carini itd.)Znam da sam smorio sa "Massdrop" sajtom, ali OVAJ HEADSET je bolji od stvari koje mogu da se kupe kod nas.
U evrima su 89e / sa shipping-om 103-104e i carina bi bila nekih 20-ak evra, ali je headset super.
Do Srbije treba 6-10 dana da stigne i na carini provede jos toliko. Uz paket stize i faktura, tako da ovi sa carine ne mogu nista da lupaju / izmisljaju.Izvinjavam se za offtopic, ali da li mi možeš preneti utiske naručivanja sa Massdrop-a? (za koliko stigne, da li zakomplikuju na carini itd.)
Dakle 20ak dana i +20% na cenu sa shippingom? To je surprisingly okay, osim ako nisu neke enormne cene u pitanju gde ispadne veliki iznos carine.Do Srbije treba 6-10 dana da stigne i na carini provede jos toliko. Uz paket stize i faktura, tako da ovi sa carine ne mogu nista da lupaju / izmisljaju.
Nikad nisam imao problema, tracking je uvek radio i sve je bilo u najboljem mogucem redu.