PCburazer
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 12.10.2016.
- Poruka
- 1.261
- Rezultat reagovanja
- 460
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen Pro R7 2700
Motherboard:
Asus TUF GAMING B450M-PLUS II
RAM:
16 GB Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
XFX RX580 8gb
Display:
Dell u2412m
HDD:
SSD Kingston 240gb x2 , WD Green 1TB, WD Purple 2TB
Sound:
Technics SH-EH600
Case:
Zeus Y03B
PSU:
Be quiet 530w 80PLUS BRONZE
OS & Browser:
Win10, Opera
Godinama mi je glavni izvor zvuka na računaru bila mini linija LG FA162 koja je pre par dana crkla.
Iako sam bio prezadovoljan performansama odlučio sam da umesto popravke kupim pojačalo.
Odlučio sam da zadržim zvučnike jer su daleko snažniji od mojih potreba, ali tu se javio problem.
Pojačalo je 8 do 16 oma dok su moji zvučnici 4oma.
Pošto nisam tako stručan, voleo bih da mi neko ko se razume objasni kakvi su problemi mogući?
Po internetu sam naišao na ljude koji savetuju da se ne pravi ta kombinacija.
Neki kažu da može da se koristi, ali da nije bezbedno ako je dugo pojačano glasno.
Dok neki tvrde da jedan par zvučnika može da se koristi bez problema.
Molio bih da mi neko ko je upućen u materiju pojasni koliki su realni rizici ove kombinacije.
Iako sam bio prezadovoljan performansama odlučio sam da umesto popravke kupim pojačalo.
KupujemProdajem | TECHNICS Midi Stereo Pojačalo-SU-X 120
TECHNICS Midi Stereo Pojačalo SU-X 120 Snage 2x40 wati, na ...
m.kupujemprodajem.com
Odlučio sam da zadržim zvučnike jer su daleko snažniji od mojih potreba, ali tu se javio problem.
Pojačalo je 8 do 16 oma dok su moji zvučnici 4oma.
Pošto nisam tako stručan, voleo bih da mi neko ko se razume objasni kakvi su problemi mogući?
Po internetu sam naišao na ljude koji savetuju da se ne pravi ta kombinacija.
Neki kažu da može da se koristi, ali da nije bezbedno ako je dugo pojačano glasno.
Dok neki tvrde da jedan par zvučnika može da se koristi bez problema.
Molio bih da mi neko ko je upućen u materiju pojasni koliki su realni rizici ove kombinacije.