@vladarko a jel ce mi prihvate posto nema ostecenja samo nema stivker onaj gde se ulje stavlja na ventilator sto nije od napajanjaRhino napajanja su loša, u roku od par meseci ventilator počinje da bude bučan. Rhino napajanje kome ne radi ventilator je za promenu. Ako je u garantnom roku i priznaju garanciju pokušaj da doplatiš za kvalitetnije napajanje.
Dobro probacu a reci mi to ako ocu drugo napajanje koliko se to doplati ono ako je 5000 ja bas moram 5000 iliNeki ventilatori se ne podmazuju. A i da bi se došlo do tog dela koji bi se podmazivao, mora da se otvori napajanje, a samim tim i podere nalepnica.
Uvažili reklamaciju ili ne, to napajanje bi valjalo zameniti kvalitetnijim.
Haha ja pojma nemam al znam da radi ko masina cepa ne cuje se samo to sam podmazao sad mi reci nije to vljd neki problem ce prohvate garanciju i reci mi koji je to sticker sa bocne strane posto ovaj nema ni 1 sticker od kad sam ga dobio nema stickerMea culpa.
EDIT: o-ho-ho, pa to šišti!?!
Kolega je sve objasnio, za buduću konfiguraciju slobodno potraži savet na forumu, proći ćeš i bolje i verovatno jeftinije (ali u svakom slučaju bolje, jer će se konfiguracija sklapati samo od provereno dobrih komponenti).Mislim da je ovde bitno dati jos jedan savet koji je vec dat kroz salu ali treba i u ozbiljnoj verziji. Za koju godinu kad budes resio da menjas racunar, prvo i najvaznije ne kupuj vec sklopljene konfiguracije kod nas.. Mozda tu i ima dobrih iskustava ali imao sam dosta poziva od ortaka i poznanika. Gasi mi se racunar, udara mi plavi ekran i td i td, sta da radim?.. I skoro uvek je u pitanju kupljena vec sklopljena konfiguracija sto je @Sloba87 rekao "cistili se rafovi i sklepale se konfe ". I vecinom napajanja budu ta i onda sumiras to sa kvalitetom struje u manjim mestima u Srbiji i dobijas rezultat zvani "Crklo napajanje i povuklo jos nesto sa sobom". A i da nije takav slucaj imas kuciste sa mrtvom etiketom koju kad ostetis ne vredi ti garancija, a ti ne otvori kuciste 2 godine da ocistis i imaces zooloski vrt u njemu.