ays
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 17.07.2009.
- Poruka
- 1.376
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Oдговори на поруке из ове теме
Само... мени се чини да Интел није произвођач графичких карти или сам погрешно информисан? Овде остављам простора за сопствену грешку, јер ако си мислио на nvidia(а нема трећег произвођача чипова за графичке), нисам сигуран да је интел власник исте... ко зна, можда грешим.
Јесте била ОС секција, али си у теми презентовао перформансе дотичног процесора и једино на шта сам одреаговао је коментар упућен "i7 фановима".Sve je pitanje namene a sobzirom da se nalazimo u OC sobi ne zelim uopste da ulazim u diskusiju zasto je AMD ili Intel za obicnog korisnika na air hladjenju bolji ili losiji. Za vecinu overclockera je sekundarno kako se neki CPU ponasa pod air hladjenjem na +80°C
Управо сам то и урадио... можемо да разговарамо на ту тему и размењујемо мишљења а и да се расправљамо ако требаZato ti predlazem da nebi spamovali da otvoris u threadu o procesorima themu o Gulftownu ili Westemeru pa mozemo razmeniti tamo mishljenja....
Мислим да грешиш и да је тај проценат далеко мањи... тј. много је више оних који играју игре и који захтевају најбоље... то је данас, а и неко дуже време, интел са својим процесорима. У мом сегменту IT, amd се и не спомиње... бар не преда мномDodao bih da je za 99,9% korisnika sasvim nebitno da li im je u računaru AMD ili Intel. Nažalost velika većina tih ljudi podleže marketinškim trikovima, pa je stanje na tržištu takvo.
Опет велики проценат и то је једино са чиме се не слажем.Iz mojeg iskustva mogu da kažem da skoro nema razlike između AMD i Intel procesora za 99,9% ljudi .
Za grafičke karte je druga priča, jer tu intel nema šta da traži.
Koliko su im grafičke karte bolje govori činjenica da je do skora Intel na svoje serverske ploče stavljao upravo Ati grafičke karte. Zašto nije stavljao svoje, ako je na takvim pločama nebitna grafika?
Само... мени се чини да Интел није произвођач графичких карти или сам погрешно информисан? Овде остављам простора за сопствену грешку, јер ако си мислио на nvidia(а нема трећег произвођача чипова за графичке), нисам сигуран да је интел власник исте... ко зна, можда грешим.
Није афекат, нити емоције... неколико веома, веома лоших искустава са производима из амд-ати фирме су обликовале тај став. Срећом имам избор да купим Mac и тако поново избегнем амд.Ovo je suvišno komentarisati.
Nadam se samo da si ovo napisao u nekom afektu!