Win XP sp3 je star 10h , ali isto se desava i na starom i na novom sistemu bez obzira na directx i framework.Koji OS imash? Koliko je star? Jel imash poslednji netframe work instaliran i poslednji DirectX?
edit: Jel ima neki poseban razlog za novim msn-om?
E to moze biti problem,moze ne mora,al moze...Btw ja sam na hotmail adresi i sve je ok mozda je stvarno problem adresaRazmisljam mozda pravi problem zato ste ne koristis @hotmail.com ili @live.com adresu.
Ja koristim gmail za msn i bez problema mi je proradio 2009 tako da neverujem da je do togaRazmisljam mozda pravi problem zato ste ne koristis @hotmail.com ili @live.com adresu.
Pa radi i njemu,uloguje ga,al mu zabrlja kod contact listeJa koristim gmail za msn i bez problema mi je proradio 2009 tako da neverujem da je do toga
Pa znam, zato sam i napisao da je bez problema proradio svi kontakti su bili na mestuPa radi i njemu,uloguje ga,al mu zabrlja kod contact liste
Mislim da sam u googlanju naleteo na to vise puta...samo naravno nisam chuvao te tabove u FFNece ni na svezem cistom XP-u .
Nego ima li nacina da sa web strane, gde su ostali svi kontakti, prebacim kontakte u msn aplikaciju?
Probaj ovo,mislim da je to lek za tvoje problemeNece ni na svezem cistom XP-u .
Nego ima li nacina da sa web strane, gde su ostali svi kontakti, prebacim kontakte u msn aplikaciju?