Vala za 60 evra necu polovno bolje nova 1660, a sto se tice 1080, domaca garancija u pitanju?Ako hoces novo, da.
U tom rangu mozes naci skoro 1080 u garanciji koja je dosta jaca kartica od 1660Ti.
1070Ti je u rangu 1660Ti, malko jaca al zanemarljivo.
1070Ti mozes naci za 250e na oglasima.
Hvala, sta mislis uzeo sam h700 pubg esition za 16k jel dobro kucisye za te pare?Za 300-350 da biras 1080icu i u domacoj i u madjarskoj garanciji
Zar nije bolja 1660ti zato sto je skroz nova? A kosta samo 315 evra dobar modelBolja je opcija 1070ti od 1660ti po meni, mozes naci i dalje u garanciji na KP
Al kad su tako male razlike bzvz stedeti ajde da je 200 evra...Za ispod 300 e mozes naci 1070ti vrh model da je 2 godine u garanciji otprilike. Imas vise vrama, brza kartica i nesto jeftinija.
Hvala na pomoci, sta mislis kupio sam h700 pubg kuciste za 16k (neko ga osvojio pa ga ga m prodao) jel to bila dobra kupovina ?Pa u nekim igricama je 1070ti bolja i za 20-30% tako da nije bas mala razlika, pogledaj malo testove na YT pa se odluci. Ako planiras vecu rezoluciju od FullHD, 6gb vrama mozda postane malo uskoro, ako vec i nije
Čekaj još malo da se pohvaliDruze pitao si vec 10 puta za kuciste, ako je tebi lepo sta se sekiras, meni se licno vise svidja beli ali svakom je ukus drugaciji
Da haha, koje kuciste ti koristis?Druze pitao si vec 10 puta za kuciste, ako je tebi lepo sta se sekiras, meni se licno vise svidja beli ali svakom je ukus drugaciji
Vala,lepo ovo receali to samo zato sto je pubg edicija@Dimii: loša vest je da je ta kartica problematična, ali samo u nzxt h700 kućištima - ne okreću se ventilatori kada isključiš računar.
Sta fali pubgu?Vala,lepo ovo receali to samo zato sto je pubg edicija
Kakve to veze ima koje on kuciste koristi? Sta si ocekivao da te tapsemo po ledjima i vicemo kupio si brutalno kuciste i da zbog tebe ribe seku vene i padaju u nesvest.Da haha, koje kuciste ti koristis?
' toliko platio' ovo kuciste obicno kosta ovolio iimalo vise, a ovo pubg uzdanje je 200 evra, video sam da se proseravas i drugim ljudima i vvredjas ih tako da mani me...Kakve to veze ima koje on kuciste koristi? Sta si ocekivao da te tapsemo po ledjima i vicemo kupio si brutalno kuciste i da zbog tebe ribe seku vene i padaju u nesvest.
Mozes misliti pubg kuciste, cak sta vise izgleda bas odvratno tako modovano i jos si ga toliko platio.
Nego si ti u fazonu hvalte me usta ili cu vas pocepati ili u prevodu kada nece drugi da te hvale moras ti sam da se hvalis jer mos misliti kupio si kuciste kao da si kupio ne znam ja sta u zivotu.
EDIT:
Ne pisi duple postove nego koristi EDIT opciju pa dopisi sta si hteo ili ubaci neciju citiranu poruku pa mu na taj nacin odgovoris.
Jel se Dragan svakom proserava ovako?Druze pitao si vec 10 puta za kuciste, ako je tebi lepo sta se sekiras, meni se licno vise svidja beli ali svakom je ukus drugaciji
Jesu ti to roditelji kupili ili ti sam, posto ne verujem da imas vise od 20 godina. Pa kakvo je to cinicno pitanje a kakvo ti imas kuciste?' toliko platio' ovo kuciste obicno kosta ovolio iimalo vise, a ovo pubg uzdanje je 200 evra, video sam da se proseravas i drugim ljudima i vvredjas ih tako da mani me...
Pazi pros*rem ti se ja u usta.Jel se Dragan svakom proserava ovako?
Slusaj pitao sam za misljenje kucista razumes? A pitam sta ima xisto da znam zanima me jel ti krivo?? Ne razumem sto bi se hvalio kucistem??Jesu ti to roditelji kupili ili ti sam, posto ne verujem da imas vise od 20 godina. Pa kakvo je to cinicno pitanje a kakvo ti imas kuciste?
Sta samo si ti kupio to kuciste pa si sada ovde dosao da se hvalis i pros*ravas.
Ti si poceo napadanjem meneJesu ti to roditelji kupili ili ti sam, posto ne verujem da imas vise od 20 godina. Pa kakvo je to cinicno pitanje a kakvo ti imas kuciste?
Sta samo si ti kupio to kuciste pa si sada ovde dosao da se hvalis i pros*ravas.
Pazi pros*rem ti se ja u usta.