SlavenK
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 11.04.2012.
- Poruka
- 1.366
- Rezultat reagovanja
- 1.493
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-13700k/ ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 280
Motherboard:
ASUS PRIME Z-790P
RAM:
Corsair Vengeance RGB DDR5 6000MHZ 2x16gb
VGA & cooler:
MSI GeForce RTX 3070 Ti Suprim X
Display:
DELL Alienware AW2720HFA 240hz / DELL S2721HN
HDD:
KINGSTON A2000 SSD M.2 500GB, WDC WD3200AAJS-00L7A0, Seagate Expansion 1TB, Toshiba P300 2TB
Sound:
Microlab FC330/ Logitech G PRO X Wireless
Case:
Fractal Design Define 7 White
PSU:
Fractal Ion Gold 850W
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech PRO X SUPERLIGHT 2 / Logitech PRO X TKL
Internet:
Supernova 350/20
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64bit, Google Chrome
Other:
PS5; Iphone 13 Pro
@Dom1nat0R
Imao sam istu situaciju pre možda mesec dana. Prodavao sam p20 telefon i lik mi je poslao poruku na viber, kao uplaticu ti sutra pare a ti mi pošalji tel busom. Uz priču kako mu je klinac bolestan, da ima neku bolest pa da sutra mora da ga vozi u neku banju. Pritom zadesio se vikend pa da ne bi čekali ponedeljak a telefon mu je bas potreban.
Ujutru mi je isto slikao uplatnicu, on je navodno bio iz Sapca, pečat je bio Beograd. A rekao mi je da je uplatio u mojoj banci, a dobro znam da moja banka ne radi vikendom, ali sam opet proverio na netu, i bio sam u pravu.
Poslao sam mu samo poruku - lep pokušaj, ali prosto nmg da verujem da u takve stvari uplićes dete koje možda trenutno nemaš ali ces ga imati sutra. I to je to.
Za ove prevare sa uplatnicama znam, drugara su mi otresli za 25 000 pre godinu dana. U pitanju su bili csgo ključevi
Žalosno je šta sve ljudi neće uraditi kako bi došli do nekih para. Žalosno!
Imao sam istu situaciju pre možda mesec dana. Prodavao sam p20 telefon i lik mi je poslao poruku na viber, kao uplaticu ti sutra pare a ti mi pošalji tel busom. Uz priču kako mu je klinac bolestan, da ima neku bolest pa da sutra mora da ga vozi u neku banju. Pritom zadesio se vikend pa da ne bi čekali ponedeljak a telefon mu je bas potreban.
Ujutru mi je isto slikao uplatnicu, on je navodno bio iz Sapca, pečat je bio Beograd. A rekao mi je da je uplatio u mojoj banci, a dobro znam da moja banka ne radi vikendom, ali sam opet proverio na netu, i bio sam u pravu.
Poslao sam mu samo poruku - lep pokušaj, ali prosto nmg da verujem da u takve stvari uplićes dete koje možda trenutno nemaš ali ces ga imati sutra. I to je to.
Za ove prevare sa uplatnicama znam, drugara su mi otresli za 25 000 pre godinu dana. U pitanju su bili csgo ključevi
Žalosno je šta sve ljudi neće uraditi kako bi došli do nekih para. Žalosno!