Bogdan Laban
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 31.01.2019.
- Poruka
- 33
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Mozda za ovu temu ima odgovora ali kolko sam ja trazi po portalima, nema. E ovako. Pre dva dana sam sastavio komp od polovnih delova. Sve je lopo islo, instalirao sam windows ali problem se javio kasnije. Graficku nisam ubacio taj dan zato sto nemam dvi kabl. Racunar je radio na integrisanoj sa maticne ploce. Kada sam usao u neku bas slabo zahtevnu igru, cisto da bidim kako bi radilo,poake par minuta igranja kompjuter se iskljucio bez upozorenja. Na prvu loptu sam mislio da je do pregrevanja cpua.pogledao sam temperature u programu i sve je bilo ok, cak i kad igram istu igru. Problem se ponavljao a ja sam sve pokusavao. I napajanje sam promenio i ram sa pokusavao drugi... Ali opet isti problem. Kada sam ubacio ruku poale igranja igre i iskljucenja u racunar osetio sam iznad jednog malog oasivnog hladnjaka na maticnoj da je veoma vreo. Odmah sam zakljucio da je to problem. Ne razumem se bad u to, da li je to hladnjak od integrisane grafike ili ste? Alo moze neki savet... Na kraju krajeva da ne kupujem novu maticnu. Hvala pozdrav