KOLExSRB
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 20.07.2018.
- Poruka
- 17
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Pozdrav ljudi treba mi mala pomoc i jedan strucan savet u dilemi sam kako da podesim MSI Afterburner poslacu vam i slike uz ovu poruku kako sam ja to postavio na dva profila pa mi samo recite koji je najbolji Temp Limit i Power Limit za stabilan gejming od ove dve opcije a sa tim da mi Temperatura graficke ne ide preko 65-70 c inace temperatura u zahtevnim igrama mi ide i do 75-80 kad mi je program podesen po defoltu na Temp 83 c sto je po meni malo veca tempertura.. e sad ne znam mozda i gresim.. ? inace imam Gigabyte
GTX 1060 3GB i dali je ovo ok i sigurno podesavanje : na ovim slikama sto vidite... ? Temp limit sam postavio na 66 a power na 100 dali je to ok ? ili treba mozda Temp limit povecati na 70 ili 83 ako samim tim Power limit na 100 ili najbolje ostaviti po defoltu Power 100 i Temp 83.. vase misljenje koji je najbolji Power limt i temp za stabilan gejming.. ???
Hvala unapred svima na odgovoru...
GTX 1060 3GB i dali je ovo ok i sigurno podesavanje : na ovim slikama sto vidite... ? Temp limit sam postavio na 66 a power na 100 dali je to ok ? ili treba mozda Temp limit povecati na 70 ili 83 ako samim tim Power limit na 100 ili najbolje ostaviti po defoltu Power 100 i Temp 83.. vase misljenje koji je najbolji Power limt i temp za stabilan gejming.. ???
Hvala unapred svima na odgovoru...
Prilozi
-
445,9 KB Pregleda: 158
-
443,6 KB Pregleda: 172
Poslednja izmena: