To sam ja hteo tj hteo sam bela creva,beli sleeve,sve kulere zamenim fractalima (14 ukupno),hladjnak od ploche u crno,svakakve ideje smo imali ja i Dule ali na kraju ipak animanija ide tebiMolim Vas recite mi koji su to beli kuleri ?
I koliko su para i da li dobro hlade. I da li cju ja imati sada domacji zadatak da nategnem animaniju da bude lepsha : ))))))))))
Pa necesh bash lako Ja sam imao 5dana hyperx 1200 i nisam uspeo nikako da skinem hladnjake,pokushavao sam sa svachim ma jok nece da se skine pa to ti jeHteo ja ovu namerno zbog plavih detalja na ploči, bar nesto da se uklapa sa tim A lako cu staviti RC ako budem hteo, a necu
Eto još jednog razloga da ne stavim RCPa necesh bash lako Ja sam imao 5dana hyperx 1200 i nisam uspeo nikako da skinem hladnjake,pokushavao sam sa svachim ma jok nece da se skine pa to ti je
Opushteno, tu su, nece nigdeP.S. Hvala Dule, samo još kablove da pokupim, ove godine :p
Vule menjaj posao, ovo je brutalno.
Jes, zbog njih sam i uzeo bele neonkice... Još samo dobro da razmislim da li uopšte da montiram još jednu doleVeri najs
Fraktal i belo svetlo se odlichno uklapaju
Pazi, ako planirash da uradish upgrade grafichke tj hladjenja i da fan na njoj modujesh da isto tako bude beo Josh bolje ce izgledatiJes, zbog njih sam i uzeo bele neonkice... Još samo dobro da razmislim da li uopšte da montiram još jednu dole
Ma bez problema, nisam ja to puno zategao, taman dovoljno da bude čvrsto a opet ne previše da ne bude nategnuto... I hard je trenutno 31C, nema tu toploteOdilchno zaista!
Svidja mi se kako si reshio lastish za HDD! btw da li je dovoljno jaka ta guma da ga na duze staze drzi? Jer koliko ja znam, a ispravi me ako greshim, topolta HDD-a ce je na duze staze "ukrutiti"
Pa videću, jedino da nabacim Accelero pa da montiram još jedan Fractal...Pazi, ako planirash da uradish upgrade grafichke tj hladjenja i da fan na njoj modujesh da isto tako bude beo Josh bolje ce izgledati