djekic2
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 06.05.2015.
- Poruka
- 14
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel I5-4590
VGA & cooler:
AMD Radeon RX 570 Sapphire+
Pozdrav svima,
Imam problema sa instaliranjem windows-a 7. Navikao sam da preko usb flash-a instaliram, ali kao da matična ploča ne prepoznaje usb flash pri boot-u (prepoznaje ga u bios-u). Kad boot-ujem sistem i želim da instaliram windows 7, instalacija se ne pojavljuje samo ona gornja crta koja treperi. Probao sam sa drugim usb flash-evima ali isto.
Pokušao sam i dvd (nisam siguran da je ispravan optički uređaj), ali isto.
Moja konfiguracija je:
Matična ploča: Asus p5n-d
Procesor: Intel core2quad Q9400
Grafička kartica: Gigabyte amd hd4670 1gb
Ram: 4gb
HDD: 500gb
Za hard disk sam siguran da je 100% ispravan. Bios od matične ploče ne mogu da se snadjem (izgubim se).
Ako mi možete pomoći oko ovog problema.
Na tom hard disku je već instaliran operativni sistem, ali kad se pojavi logo odmah se sam restartuje.
Imam problema sa instaliranjem windows-a 7. Navikao sam da preko usb flash-a instaliram, ali kao da matična ploča ne prepoznaje usb flash pri boot-u (prepoznaje ga u bios-u). Kad boot-ujem sistem i želim da instaliram windows 7, instalacija se ne pojavljuje samo ona gornja crta koja treperi. Probao sam sa drugim usb flash-evima ali isto.
Pokušao sam i dvd (nisam siguran da je ispravan optički uređaj), ali isto.
Moja konfiguracija je:
Matična ploča: Asus p5n-d
Procesor: Intel core2quad Q9400
Grafička kartica: Gigabyte amd hd4670 1gb
Ram: 4gb
HDD: 500gb
Za hard disk sam siguran da je 100% ispravan. Bios od matične ploče ne mogu da se snadjem (izgubim se).
Ako mi možete pomoći oko ovog problema.
Na tom hard disku je već instaliran operativni sistem, ali kad se pojavi logo odmah se sam restartuje.