Filip147
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 28.07.2018.
- Poruka
- 11
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
INTEL Cintel core i3 3220 3.3ghz
Motherboard:
MSI H61M-P20(G3)
RAM:
4gb
Display:
Samsung 24 inca full hd
Pozdrav svima,pisem u vezi Ram memorije koju sam kupio pre 3 dana u Emmi shop odnosno porucio preko interneta.Kad sam dobio Ram pratio sam uputstvo od kingstona i instalirao pravilno ram memoriju ali kad upalim PC on radi jedno 5 sec i odmah se sve ugasi,pa tako u krug.Ali kopm se ne pali nego samo pocnu ventilatori da se vrte kao obicno ali odjednom sve stane,kao da je struja nestala,najbolje ovako da se objasni.A kad izvadim ovaj novi stik sve normalno radi.
Vec sam imao jedan stik od 4gb u komp a u pitanju je dual channel,dodao sam bukvalno istu ram memoriju, Kingstona KVR13N9S8/4 1333mhz,maticna podrzava do 16gb tako da bi to trebalo biti uredu.Probao sam i da zamenim mesta stikovima,i da ubacim samo novi stik koji sam kupio,i resetovao sam bios 2 puta ali nista,i dalje ne radi.
Specifikacije ako nekom treba od kopma su intel i3 3220 3.3ghz
i imam hdd 500gb
geforce gt 630 a planiram da kupim 1050ti 4gb.
napajanje je od 500w
Ako se neko razume malo vise sto se tice ram memorije bio bih zahvalan da mi pomogne.
Hvala unapred.
Vec sam imao jedan stik od 4gb u komp a u pitanju je dual channel,dodao sam bukvalno istu ram memoriju, Kingstona KVR13N9S8/4 1333mhz,maticna podrzava do 16gb tako da bi to trebalo biti uredu.Probao sam i da zamenim mesta stikovima,i da ubacim samo novi stik koji sam kupio,i resetovao sam bios 2 puta ali nista,i dalje ne radi.
Specifikacije ako nekom treba od kopma su intel i3 3220 3.3ghz
i imam hdd 500gb
geforce gt 630 a planiram da kupim 1050ti 4gb.
napajanje je od 500w
Ako se neko razume malo vise sto se tice ram memorije bio bih zahvalan da mi pomogne.
Hvala unapred.
Poslednja izmena: